sunnuntai 3. elokuuta 2014

Karviassa

Karvia on aina jo Pientalonpoikien ja Maaseudunpuolueen ajoista lähtien ollut puolueemme vankkoja tukialueita. Muistan esim. nykyisen valtuutettumme Jorma Mustakosken isän Paavo Mustakosken vanhana patriarkkana olleen eduskuntavaaliehdokkaana 1960-luvulla. Samoin nykyisen valtuutettumme Heikki Huhtaluoman isä Reino oli pitkäaikainen kunnanvaltuutettu. Muistan valtuutetuista myös Saran periltä Sakari Yli-Kauhaluoman ja Sarvelasta vieläkin elävän taksimies Matti Heinolan muuten Rintamäen kaupan vierestä, josta nykyisen ehdokkaamme Jari Koskelan vaimo on kotoisin. Näin maailma on pieni.


Ei siis ihme, että perussuomalaisten teltalla riitti väkeä ja tuttuja ehtimiseen, niin etten paljon muualle markkinahumuun ehtinyt tutustuakaan. Tikkuaskini loppuivat tältä erää, kotoa niitä kyllä edelleen riitttää. Samoin Ilmo Törmän jakamat perussuomalaiset kassit monipuolisine sisältöineen vaihtoivat omistaa tiuhaan tahtiin. Lieko  muilla puolueilla ollut edes omaa telttaa. Ei ainakaan kukaan kertonut eikä ihmisillä myöskään näkynyt sellaista materiaalia käsissään.


Komea kuvakin otettiin Facebookia varten meistä kolmesta uudesta kansanedustajaehdokkaasta ja kahdesta paikalla olleesta kansanedustajasta, jotka molemmat olemme saaneet aina hyvin ääniä Karviasta, Lea tosin nyt on toisessa vaalipiirissa Pirkanmaalla.

Ei kommentteja: