keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Nyt se alkoi

Yli 100.000 äänesti heti tänään ensimmäisenä ennakkovaalipäivänä, minä niiden joukossa. Kansalaisvelvollisuutensa täyttäneitä oli viidennes enemmän kuin edelliskerralla.

Tästä on hyvä jatkaa ja ennustajien etukäteiskaavailuilta putoaa pohja. Hehän povasivat vielä hiljaisempia vaaleja kuin edelliskerralla. Kansalaiset ymmärtävät, että vain äänestämällä voi vaikuttaa.

Selvää on ollut kaiken aikaa, että mitä vilkaammat vaalit ovat, sitä parempi on PerusSuomalaisten kannatus. Nyt kansan syvät rivit eli EU-kriittiset osoittavat voimansa.

Vanhat valtapuolueet ovat kaikki samaa mössöä. Ne ovat hyväksyneet EU-valtakeskittymän mukisematta. Niitä pönkittämällä ei ole toivoa paremmasta eikä muutoksesta, vaikka nyt kaikki ehdokkaat ovat niin kovasti ajavinaan Suomen vaikutusmahdollisuuksien lisäämistä ja esim. hyväksymässä vain työperäistä maahanmuuttoa.

Eli kaikki ovat olevinaan PerusSuomalaisten kannalla, kun ovat nähneet meidän linjamme purevan kansaan. Mutta tälläinen takinkääntö vaalien alla ei ole uskotttavaa, siitä on jo riittävän paljon kokemuksia. Vaalien jälkeen pyhät lupaukset unohtuvat ja kaikki jatkuu entisellään.

Nyt vaan on tehtävä loppuun asti vaalityötä ja patistettava ihmisiä äänestämään. Meillä Kankaanpäässä on muutenkin pullat hyvin uunissa, Pertti Veltto Virtanenkin on lupautunut käväisemään Kankaanpään toripäivillä tasan viikon päästä 4.6. puolustusvoimien lippujuhlana, jolloin on Porissa valtakunnallinen paraati. Sielläkin hän voi pistäytyä.

Timo Soinihan on jo aiemmin luvannut käydä Kankaanpäässä sitten perjantaina 5.6. klo 11-13 torilla, mukana on myös toinen EU-ehdokas Kurikan Veli-Matti Saarakkala perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja ym. ym. Veikkaa PerusS nousevan Kankaanpään toiseksi suurimmaksi kuten olimme eduskuntavaaleissakin.

Ei kommentteja: