perjantai 8. lokakuuta 2010

Tänään minä huomenna sinä

Tänään taisi taas jysähtää tänne Kankaanpäähän, kun jo toisena päivänä peräkkäin ollaan median mielenkiinnon kohteena. Taidamme olla näkyvissä niin hyvässä kuin pahassakin.

Kun meikämannen lupaus kansanedustan palkkion lahjoittamisesta läpäisi niin Uuden Suomen, Satakunnan Kansan kuin molemmat iltapäivälehdetkin, kun tänään asia oli uutisoitu myös Iltalehdessä, niin tänään SK:n verkkosivuilta saatiin lukea toisenlaista tekstiä.

Kun pitkään on odoteltu Kankaanpään keskustapuolueen ehdokasvalintaa eduskuntavaaleihin, niin tuliko tänään jotain tietoa sen tiimoilta, kun Satakunnan Kansa julkaisi tiedon apulaisoikeiskansleri Mikko Puumalaisen aloittamasta tutkimuksesta kantelun pohjalta Kauko Juhantalon tonttikaupasta ja kauppahallin rakentamisesta Tokmannille ja liikkeen omistajan Kyösti Kakkosen toimisesta rahoittajana Nova Groupille, joka lahjoitti vaalirahaa Kakelle
10 000€. Mukana on myös kaupungin arkkitehti Maija Anttilan toiminta asiassa, kun hän sattuu oleman Kaukon puolison sisar.

Kankaanpäässä on herättänyt paljon keskustelua myös Leppäsen korttelin rakentaminen, jonka ovat kaikkia vieläkin ratkaisemattomia valituksia uhmaten rakentaneet Kaukon serkku Antti Kulmala poikansa kanssa. Olisiko siinäkin asiassa puolueettoman tutkimuksen paikka.

Vanhassa laulussa Tapio Rautavaara tunnetulla taidollansa laulaa on sulla hautajaiset mulla häät. Näin elämä on moninaista. Ja tällaisia toisilleen vastakkaisia uutisia sinkoilee maailmalle Kankaanpäästä.

Ei kommentteja: