keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Fanit löytäneet PerusSuomalaiset

Aina tulee uusia ihmeellisiä tietoja Perussuomalaisten ylöspäin sojottavista kannatusluvuista. Viimeisin lukema kertoo puolueen nousseen suosituimmaksi Facebook-fanien joukossa.

Valtiotieteen kandidaatti Simon Elo Uudeltamaalta aloitti vuosi sitten PerusSuomalaisten facebook-sivuston arvellen sivulle tulevan parhaimmillaankin noin viitisensataa kannattajaa. Vihreäthän ovat perinteisesti olleet nettipuolue ja nyt he ovat vihreitä kateudesta, kun halveksitut PerusSuomalaiset ovat löytäneet jopa netin ja facebookin kiilaten heidänkin ohitseen ykköspuolueeksi. Kukaan ei kuuna päivänä olisi tällaistakaan osannut edes unelmoidakaan.

Tämän hetken kannattajamäärä on 4.600, joulukuun alussa meitä oli 3.500 ja marraskuun alkupuolella 2.800, joten nousu on ollut rajua. Niinpä yhdessä ainoassa päivässä kärkipaikan uutisoinnin jälkeen uusia faneja liittyi lähes 600. Itsekin lähetin monelle vielä poissaolollaan loistaneelle ystävälle tiedon liittymismahdollisuudesta. Tällä tavoin fanitus leviää ennätyskylmästä ja -lumisesta talvesta huolimatta kuolovalkean tavoin. Ja mikä ettei, tätä lääkettä pittää saada lissää.

Ei kommentteja: