maanantai 17. tammikuuta 2011

Blogit leviävät

Tänään valmistui Kankaanpään Seudussa nettisivun mainos, josta voidaan likata tänne blogeiheni kotisivuni kautta. Seudun kautta yhteys leviää myös neljään muuhun paikallislehteen.
Seutu on yhteisrintamassa Luoteisväylän, Merikarvia-lehden, Sydän-Satakunnan ja Jokilaakson kanssa. Luoteisväylä kattaa Noormarkun, Pomarkun, Ahlaisen ja Siikaisen. Merikarvia-lehti nimesä mukaisesti pelkästään Merikarvian. Sydän-Satakunnan ilmestymispaikkakunnat ovat Harjavalta, Kokemäki, Nakkila ja Kiukainen. Jokilaakso puolestaa leviää Kokemäelle, Huittisiin, Säkylään, Köyliöön, Vampulaan ja Harjavaltaan.

Olen tehnyt myös sopimukset Satakunna Kansan nettisivuston kanssa maaliskuun alusta ja samoin Porin lehden kanssa blogieni leviämisestä netissä, joten kattamatta paikallislehdistä on Eurassa ilmestyvä Ala-Satakunta ja Huittisten Lauttakylä-lehti. Samoin Rauman seutu on vielä valkoista aluetta, siellähän vallitsee Länsi-Suomi ja Rauman lehti.

Netti ja facebook ovat tulleet merkittäviksi, vielä neljä vuotta sitten en ollut näissä kummassakaan edellisissä eduskuntavaaleissa ja sain siltilähes 5.000 ääntä. Nyt facebookissa on yli 800kaveria ja blogeja päivä päivän jälkeen olen kirjoittanut yli 620 EU-vaalikeväästä 2009 alkaen, joten melkoista rutiinia löytyy. Ja saamastani runsaasta palautteesta johtuen rehellisiä kirjoituksiani myös luetaan. Niin jotta lukemisiin!

Ei kommentteja: