torstai 3. maaliskuuta 2011

Ehdokkuuteni

Olen saanut oikeuden elää kolme kertaa puolueemme SMP-PerusSuomalaiset nousun ajat. Ensimmäinen 18 kansanedustajan valinta tapahtui v. 1970, veljeni oli tullut v.1968 Kankaanpää kaupunginvaltuutetuksi ja itse olin mukana lautakuntapaikoilla. Toiseen tulemiseemme sain olla vaikuttamassa istuvana kansanedustajana v.1983 saadessamme 17 edustajaa. Molemmat tapahtumat olivat riemukkaita hetkiä oikeutetusta kansan noususta. Työhuoneeni katossa on edelleen yksi tämän ajan julisteita: Uusi voima - smp eduskuntaan unohdetun kansan puolesta.
Nämä nousuvaiheet olivat Veikko Vennamon johtamisen aikaa.

Tänäpäivänä puolestaa on kolmannen nousun aika ja jo sananlaskukin kertoo, että kolmas kerta toden sanoo. Timo Soinin johdolla olemme lyömässä kaikki ennätykset ja kansan sortajat täydellisellä ällikällä, ja taas saan olla täysin rinnoin tekemässä maamme historiaa köyhien ja syrjäytyneiden kyykytyksen lopettamiseksi. Timon pyysi minua ehdokkaaksi edellisvaaleissa, joissa sain lähes 5000 ääntä. Tämänkertainen ehdokkuus on tietysti suoraa jatkoa edelliskerralle. Enkä ole menossa täyttämään omia taskujani luvattuani luovuttaa edustajan palkkani hoitotyöntekijöiden palkkaamiseen.

Näin toimintani perustana on ihminen, perhe ja lähimmäisenrakkaus! Sinä päätät, annan kokemukseni käyttöösi sisulla ja sydämellä hoitamaan yhteistä asiaamme! Ja valituksi tultuani olisi todella edessä se toden sanova kolmas kausi eduskunnassa.

Ei kommentteja: