tiistai 22. maaliskuuta 2011

Timo Soini hauskuttaa

PerusSuomalaiset ja Timo Soini ovat kaikkien huulilla, niin julkisuudessa kuin vaalikentilläkin, jossa saamme jatkuvasti hyvää vastaanottoa kansanihmisiltä, puoluepukarit on toinen juttu.

Timo Soinista on suurelle yleisölle paljastumassa myös hänen toinen puolensa: huumorintajuinen hyväntahtoinen ihminen, jollaisia juuri pyknikot yleensäkin ovat luonteenlaadultaan.

Tämä Soinin tutuille entuudestaan tiedossa ollut lämmin lähimmäisyyden puoli tuli kaikille tiettäväksi jo TV:n Uutisvuodossa, jossa kylläkin kai kuuluukin olla yhtä hymyä. Mutta ennen kaikkea kannattaa hakeutua katsomaan nettiin Iltasanomien aloittamaa haastattelusarjaa Vaalitutka, jossa itsekin perin huumorintajuinen Katri Utula jututtaa Timo Soinia. Voipa jopa sanoa, että kaikilla oli niin mukavaa, niin juttelijoilla kuin meillä ohjelmaa katsovillakin.

Katri aloittaa päivän lehtiuutisella, jossa Jungner haukkuu Timoa sanomalla kannatuksen nousseen tämän päähän. Timo kieltää sen nousseen päähänsä, mutta päinvastoin PS:n kannatuksen nousu on ottanut Jungneria päähän. Timon todettua kannatuksen nousun myötä myös vastustuksenkin nousevan Katri sanoo sen olevan kauheaa. Timo vastasi politiikon pitää kestää hyökkäykset eikä politiikan takia kannata itkeä. Pehmeän leivän syöjä ei politiikan kentällä kestä. Kun mikään muu arvostelu ei näytä tehoavan kannatuksen nousua estävästi, on Jungner nyt turvautunut tähän epätoivoiseen hyökkäykseen, joka sekin taas kolahtaakin hänen omaan nilkkaansa.

Timo itse pyrkii vältäämään henkilökohtaisuuksiin menemistä. Yleisellä tasolla sen sijaan puolueita ja niiden toimenpiteitä saa ja täytyykin arvostella. Näin myös ensimmäisessä TV:n vaalitentissä, josta on arvosteltu Timon vähäpuheisuutta. Timo totesi keskustelun menneen hirveäksi hulapalooksi ja tappeluksi, siksi hän ei hirveästi roklottanut, vaan sanoi nasevasti sen, mitä halusikin ja korjasi pisteet kotiin.

Katrin kysymykseen muuttuuko vaaleissa mikään Timo totesi puolueensa nyt päässeen sellaiseen kiiton, että vuosikymmenet vallassa pönöttäneet puolueet ovat menettämässä asemiaan.

Kotona Timolla vallitsee tasavalta ja pienen liikunnan lisäksi Timo pitää kuntoaa yllä AIVOJUMPALLA. Hymy huulessa keskustelu päättyi, kun kummallekin löytyi sympatioita Raumaan, Timolla syntyperäisenä ja Katrilla isän kautta.

Ei kommentteja: