maanantai 16. toukokuuta 2011

Takinkääntöä ja kokousrumbaa

Herra Arhinmäki Paavo tärkeimpänä uutiskynnyksen ylittäneenä vappupuheensa aiheena julisti Timo Soinin takinkääntäjäksi niin että napit repeilevät. Tänään mainittu herra vakuuttaa niin kovia hallutushalujaan, etteivät EU:n vakuusrahastojen miljardit enää olekaan mikään este hänen hallitukseensa menemiselleen. Näin ne osat vaihtuvat ja ainoa takinkääntäjä todellisuudessa onkin Arhinmäki itse. Surkuhupaista!

Itselläni koko viikonvaihde on ollut melkoista kokouksesta toiseen kulkemista. Lauantain osalta jo kerroin kirkkopäivillä käymisestä. Niin ikään julkaisin puheeni sunnuntain kaatuneiden muistopäivän arvokkaassa kunnianosoituksessa sankarihaudoilla. Lisäksi pyhäpäivään mahtuivat vielä käynti PerusSuomalaisten Honkajoen osaston kokouksessa ja pitkästä aikaa oikein lenkkikin Kuninkaanlähteellä. Illalla oli vielä kirkon virallisen linjan ryhmäkokous kirkkovaltuuston kokouksen edellä.

Tänään maanantaina kävin kahteen otteeseen Porissa ja välissä oli Kankaanpään kaupunginhallituksen kokous. Aamulla sentään samoin pitkästä aikaa pääsin vesijuoksuun ennen joka viikkoista hierontaa. Puoliltapäivin Porissa olimme koolla Satakunnan piirin Sotainvalidien hallituksena ja illalla Porin kaupungintalolla pidimme vaalien jälkeisen ensimmäisen PerusSuomalaisten Satakunnan piiritoimikunnan kokouksen valmistellen 17.-19.6. Tampereella pidettävän puoluekokouksen asioita. Huomenna tiistaina aamulla taas junalla Helsinkiin Arkadianmäelle.

Kaupunginhallituksessa taas kerran äänestettiin kyläkoulun kohtalosta, tällä kertaa liipasimella on Hapuan koulu. Valtuusto se sitten lopullisesti päättää. Sotainvalidien kokouksessa myös Kankaanpään seudun Sotainvalidit saivat ylimääräistä huoltotoimintarahaa 8 000 euroa. Porin piiritoimikunnassa ihmettelimme, miten 50-henkinen puoluevaltuusto valitaan, kun jokaisella jäsenellä on äänivalta ja tiettävästi jokainen saisi äänestää vain yhtä jäsentä. Kansanedustajat ovat myöspuoluevaltuuston itseoikeuttettuja jäseniä.

Ei kommentteja: