keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Sanasta miestä, kansanedustajaakin

Kyllä viha ja katkeruus on syvällä meitä perussuomalaisia ja meidän ennennäkemätöntä menestystämme kohtaan. Se tuli jälleen kerran julki eilisessä Satakunnan Kansan yleisönosastokirjoituksessa, jossa melkomoisesti mollattiin meikämannea. Laadin oheisen vastineen huomiseen lehteen:

Olen todella hämmästynyt, miten joillekin tuntuu edelleen vaikealta hyväksyä kansan vaaleissa ilmaisemaa tahtoa ja täällä Satakunnassa sitä, että me perussuomalaiset saimme 29.822 kannattajaa ja allekirjoittanutkin 6.580 ääntä, ja myös sitä, että jonkun kansanedustajan vaalilupaus pitää. Kansa on puhunut ja pulinat pois.

Tuntuu silti uskomattomalta, että nimimerkin takaa heitetään epäilyksiä vaalilupaukseni täyttämisestä semminkin, kun jo 19.4. tässä lehdessä Satakunnan Kansassa kerrotaan täyttäneeni lupaukseni kahden hoitotyöntekijän palkkaamisesta. Tämä on tapahtunut byrokratian monimutkaisuuden takia pelkästään viiden kunnan omistaman PoSan eli Pohjois-Satakunnan peruspalvelu-liikelaitoskuntayhtymän kautta. Sopimus on allekirjoitettu ja kestää koko eduskunnan koossaolokauden ajan. Asiasta on muuten kerrottu monessa muussakin lehdessä aina Hufvudstadsbladetia myöten.

Tuntuukin ihmeeltä, että tänäkin päivänä yhä edelleen pätee joihinkin ihmisiin Jeesuksen itseensä soveltama totuus: Katsotko sinä karsaasti sitä, että minä olen hyvä. Maksan jopa yli lupaukseni, kun puhuin kansanedustajan palkasta, nyt maksan myös puhemiehen palkasta ja vielä sekään ei riitä, vaan näiden kahden työntekijän palkkaamisesta aiheutuvat kulut ovat enemmän kuin näistä palkoista käteen jäävä osuus.

Joku on vitsaillut myös siitä, ettei kansanedustaja saa palkaa vaan palkkiota. Myös se jääköön omaan arvoonsa. Toivonkin nimimerkin suojassa ampuvilta asiallista käytöstä, vai ottaako liian koville, kun viimeisissä gallupeissa Suomen kansaa puolustavina me perussuomalaiset olemme nousseet jo suurimmaksi puolueeksi.

Anssi Joutsenlahti eduskunnan 2. varapuhemies

Ei kommentteja: