maanantai 19. maaliskuuta 2012

Ei levon hetkeä viikonloppuna

Viikonloppu jäi tavallista lyhkäisemmäksi, kun eduskuntaryhmä piti kokoustaan vielä perjantaina ja lauantaina Helsingissä, niin että kotioloissa oltiin vasta lauantai-iltana kello 19 maissa. Ja kun muinakin päivinä riitti menemistä aamusta iltaan.

Sunnuntai kului pitkälle iltapäivään Eurassa, josta kerroinkin eilisessä blogissa sotaveteraanien juhlallisuuksista. Kotiin päästyä oli vielä edessä PerusSuomalaistenlehdenjakoa kerrostaloihin, jota jo olin aloittanut lauantai-iltana. Reiman ja Luoman alueen kerrostaloasukkaat saivat lukemista.

Maanantaina oli oltava monessa paikassa - jo melkein tavaksi tulleen käytännön mukaan - kun kaikki maakunta-asiat on keskitettävä yhteen normaaliin arkipäivään. Jo aamusta kello 9 lähtien oli oltava Porissa ELY-keskuksessa Maakuntaliiton järjestämässä kuukausikokouksessa ja loppupäivä oli täynnä muita kokouksia päättyen illan kirkkoneuvoston kokoontumiseen. Ja tiistaiaamuna taas aikaisin kohti Helsinkiä.

Kyllä muuten Jumalan säätämä viikkorytmi olisi paikallaan, eli muista pyhittää lepopäivä, sellaisenkin päivän tarvitsemme - jokahinenkin!

Ei kommentteja: