torstai 23. elokuuta 2012

Kuntajytkyä valmistellaan

Pyörä pyörii isolla rattaalla ja vinhalla vauhdilla. Näin etenkin nyt meidän perussuomalaisten kunnallisvaalivalmistelut. Aivan niin kuin urheiliukielellä on tapana sanoa  klassisen latinalaisittain : citius, altius, fortius, suomennettuna nopeammin, korkeammalle, väkevämmin.

 Meillä Helsingin City Maratonin osallistujille tänä vuonna jaetun paidan selkämykseen on sama totuus kirjoitettu englantilaisittain Faster. Farther. Easier. Ihmettelin monen tällaisen paidanselkämyksen vilahtaessa ohitseni, että onko täällä näin paljon englantilaisia, vasta kotona avatessani maratonin juoksupaitapaketin huomasin sen olevan tämänvuotisesta paidasta, jossa sivumennen sanoen ei lainkaan ole vuosilukua, joka puuttui muuten eka kerran koko 32-vuotisen maratonin historian  aikana.

Mutta siitä kuntajytkyn valmistelusta. Kesätauon jälkeen ilmestyneen Perussuomalainen-lehden koko etusivu on valjastettu voimakkaaseen ehdokashankintakamppanjaamme. Timo Soini sanoo siinä vakaumuksen syvällä rinta-äänellä: Tehdään Suomi uudestaan. SOINI tarvitsee SINUT! Näin kutsutaan jokaista kynnelle kykenevää ehdokkaksi, sillä hyvin tiedämme kunnallisvaalien ratkeavan pitkälti heti jo ehdokasmäärien perusteella.

Tätä samaa tehokasta kamppanjointia on tehty myös paikkalislehtien samansisältöisillä ilmoituksilla hyvällä menestyksellä. Kaikkia potentiaalisia ehdokkaita emme tietenkään osaa emmekä edes ehdi tavoittaa. Näin halukkaat saavat tiedon ehdokkaksi rupeamisesta lehden välityksellä ja voivat ilmottautua.

Niinpä minullakin on ollut onnea saada uusia ehdokkaita tämänkin näkyvän tempauksen alettua aivan samassa suunnassa kuin gallupitkin ovat ruvenneet sojottamaan noususuunnassa. Eilen sain yhden ehdokkaan tänne Kankaanpäähän. Tänään tuli kaksi ehdokassuostumusallekirjoitusta, toinen Pomarkkuun, toinen Jämijärvelle, joissa kummassakaan ei suinkaan ole vielä liikaa ehdokkaita.

Näin siis kuntajytkyä tehdään hartaasti ja hartiavoimin!