tiistai 18. syyskuuta 2012

Loppukirin aika

Tusen tack kaikille onnittelijoilleni, syntymäpäivästäni huolimatta koko päivä on mennyt loppukirin ottamisessa ehdokashankinnassa, joka onnistui sittenkin erittäin hyvin, Kankaanpäässäkin 35 ehdokasta, joka on sama kuin valittavien valtuutettujen määrä ja todella yli kaksi ja puoli kertaa enemmän kuin edelliskerralla!

Ehdokkaita sain olla hankkimassa myös muutamassa naapurikunnassa, vaikkei niissä suuriin lukumääriin päästykään, mutta kuitenkin viimekertaista paljonkin parempaan. Oikeastaan voi sanoa, että oli mukana Laviaa lukuunottamatta jokaisessa naapurikunnassa. Honkajoella ja Karviassa asi hoidettiin kyllä omin voimin, mutta Honkajoellekin olin mukana saamassa yhden ehdokkaan. Karviassa kierrettiin yksi ilta Törmän Ilmon kanssa, hän oli tehnyt hyvää työtä ja melkomoinen lopputulotkin siellä saatiin: 11 ehdokasta. Honkajoki on lähes samoissa lukemissa: 9 ehdokasta. Jämijärvellä ehdokasluku nousi kuuteen, Siikaisissa on viisi sekä Pomarkussa että Laviassa neljä.

Satakunnassa ollaankin mukana kaikissa kunnissa vähintäin neljällä ehdokkaalla, parhaan Pori 47 ehdokasta. Kankaanpää toisena viimeisenä päivänä saadun yhden uuden ehdokkaan ansiosta 36 ehdokasta ja Huittinen kolmantena 24 ehdokasta.

Kaiken kaikkiaan Satakunnan koko ehdokaiden lukumäärä on 229, kun neljä vuotta sitten ehdokkaita oli 75. Melkoista eteenpäin menoa ja kyllähän se väkisinkin näkyy myös tulevassa vaalituloksessa.
Sama suunta on ollut koko maassakin edellikertaisen 1800 ehdokkaan sijaan nyt noustiin 4.350 ehdokkaaseen samanaikaisesti kuin muiden puolueiden ehdokasmäärät laskivat tuntuvastikin!