sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Veteraanijuoksijat taas vauhdissa

Veteraanien SM-maantiejuoksuissa Eurassa me Kankaanpään Urheilijoden ikämiesjuoksijat saimme todella hyvän menestyksen. Mitalisade oli taas hyvä, kuudella KankU:n juoksijalla - kaikki 10 km matkalla -saimme neljä mitalia.

 Henkilökohtaisessa kisassa M50 sarjassa Seppo Kykkänen otti kultaa, M70 Lauri Kiviniemi pronssia ja 50-vuotiaiden joukkue Sepen lisäksi Ilkka Vakkuri ja Reino Penttinen kultaa. Sepestä tuli näin kaksinkertainen kultamitalisti ja yhteensä hänellä on nyt 42 SM-kultamitalia. M60 sarjassa saimme hopeaa joukkueella Lauri Kiviniemi, Antti Pihlajamäki ja allekirjoittanut.

Euran Pirtillä oli perussuomalaisten tilaisuus, jossa oli paikalla paikkakuntalaisten lisäksi piirimme johtoa ja me kaksi kansanedustajaa. Hyvin on pullat uunissa Eurassakin: ehdokkaita on jo kymmenkunta, joukossa myös niitä kaivattuja nuoria ja naisiakin. Valtuutettumme Antti Nevala ja varavaltuutettu Vesa Suvanto ovat tehneet suuren kiitoksen ansaitsevaa tuloksellista työtä.

Kokouksessa saatiin ehdokkaaksi monen muun joukossa myös nuori tyttö. Tämän mainitsen senkin tähden, että illalla Kankaanpäässä saimme myös ensimmäisen 1990-luvulla syntyneen ehdokkaan ja hänkin on tyttö ja onpa tavallaan korvaamassa romaanivaltuutettumme Olavi Sjöbergin kuoleman jättämää aukkoa, sillä tämä nuori neitonen on  kaikkien muidenkin hyvien ehdokasominaisuuksiensa lisäksi myös romaaniheimon jäsen.