tiistai 23. lokakuuta 2012

Vaalit alkaa olla pulkassa.

Tänäänkin sain johtaa parituntisen eduskunnan täysistuntoa, esillä oli esimerkiksi hallituksen kolmas lisäbudjettiehdotus eduskunnan vahvistettavaksi.

Muuten valmisteltiin viimeisten päivien ajan vaalikamppanjaa. Torstaina tulee viimeinen Kankaanpään Seutu, silloin on myös viimeinen toripäivä ennen vaaleja, tarjoamme 600 makkaraa toriyleisölle. Tosin olemme vielä lauantainakin 27.10. torilla tarjoamassa hernekeittoa.

 Lehteen laitoimme myös ilmoituksen kaikille avoimesta vaalivalvojaisista vaalikahvilassamme pyhäiltana kello 19 alkaen. Kahvilammehan on edelleen avoin joka arkipäivä kello 10-14. Ja kahvit tarjoamme vielä vaalien jälkeenkin toripäivillä torstaina 1.11. Niin olemme tehneet aina vaalien jälkeenkin, emme unohda äänestäjiämme äänestyksen jälkeenkään.

Torstain lehdessä on tämä tarjoluilmoitus, neljättä kertaa koko sivun kaikkien ehdokkaittemme kuvien yhteisilmoituksemme, puolen sivun ilmoitus naisehdokkaistamme ja yrittäjäehdokkaistamme toista kertaa sekä puolen sivun verran kuntaohjelmaamme, jossa ei todellakaan voi liikoja lupailla nykyisessä velkaantumiskierteessä, vaan tarvitaan rakenteiden ravistelua ja uusia kasvun ideoita. Ja voimakasta yhteistyötä ja katseen suuntamista etteenpäin, ei taaksepäin, niin kuin jotkut näyttävät tekevän.