lauantai 3. marraskuuta 2012

No niin, liikkeellä oltiin

Saatiin Destialta tieto, että tulis korjata aurakeppejä tietyllä tiellä. Olikin todella tarvetta, pystyttäjinä oli sillä tiellä kanssani pari juuri rippikoulun käynyttä poikaa, kaikki heidän pystyttämänsä kepit oli korjattava, eipä ollut tullut neuvottua heitä, ei kukaan ole seppä syntyissään, sen sijaan joka toinen keppipari oli pystyttämäni, joten jouduimme korjaamaan joka toisen keppiparin ja saimme onneksi ajaa edes joka toisen parin ohi.
Kuinka sitä sanotaan: Laita lapsi asialle, saat itse tehdä työn.

Pimeän tultua ei työ vielä loppunut, monen vuoden ajan olen jakanut jokaista PerusSuomalainen-lehden numeroa, niin nytkin tullutta vaalien jälkeistä lehteä jaamme muutaman tuhat kappaletta, mulla on urakkana keskustan kerrostalot, joista ehdinkin
luukuttaa vielä puolet urakastani ennen kello 21, jolloin ovet sulkeutuvat.
Sanoinkin joillekin kohtaamilleni asukkaille, ettei elämä vaaleihin loppunut, ei siis myöskään lehdenjako, josta on seurannut myös melkoista tulosta, olemmehan nyt jaetulla kultamitallitilalla Kankaanpäässä valtuutettujen lukumäärän suhteen. Ei hassumpi saavutus, kun vielä neljä vuotta sitten ennen edellisvaaleja meillä ei ollut ainoatakaan perussuomalaista valtuutettua, niissä vaaleissa sitten saimme viisi paikkaa ja nyt valtuutettujen määrä tuplaantui kymmeneksi.