lauantai 20. huhtikuuta 2013

Puoluevaltuusto

Tänään eduskunnan auditoriossa kokoontuu Perussuomalaisten puoluevaltuusto, jossa saamme kuulla Timon puheen. Siinä hän ilmeisesti koskettelee myös EU-vaaleja, jotka ovat jo melkein vuoden päässä eli ensi keväänä toukokuun lopulla. Alkaa jo ollakin kiire ehdokasasettelussa, koska ensi kesä on ainoa ennen näitä vaaleja ja kesähän on parasta kokoontumisaikaa markkinoilla ja muissa tempauksissa. Ja ennen kaikkea siksi pitää lähteä liikkeelle, jos ja kun aiomme vaalien suurimmaksi puolueeksi.

Meillähän on ylivertaisia ehdokkaita: kymmenkunta koko maassa tunnettua kansanedustajaa, meppimme ja eduskunnasta kuuden kauden jälkeen jättäytynyt, puoluetta aikanaan kahden vaalikauden ajan yksin pystyssä  pitänyt Raimo Vistbacka.

Meillä on myös lujat vaalivaltit lyötävänä pöytään. Olemme ainoa koko ajan selkeästi EU:n kriisimaiden pelastuspaketteja vastustanut puolue ja olemme asian tiimoilta tehneet kaiken voitavamme, mm. monia välikysymyksiä ja juuri siksi emme myöskään kelvanneet emmekä liioin voineet mennäkään hallitukseen.

Englannin pääministerin tavoin Timo Soini on myös ilmoittanut puolueemme haluavan aikaansaada kansanäänestyksen EU:ssa pysymisestä, joka ajankohtaistuu viimeistään seuraavien eduskuntavaalien jälkeisen vaalivoittomme ansiosta.