sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

PS:n toimintasuunnitelmaa


Kankaanpään Perussuomalaisten toimintasuunnitelma 2013

Voitollisten kunnallisvaalien on vuosi 2013 vaalien välivuosi, joten toiminta on pääasiallisesti saavutettujen lukuisten luottamuspaikkojen hoitamista supistuvan kuntatalouden sopeuttamiseksi. Onhan meillä jokaisessa päälautakunnassa kaupunginhallitusta myöten kolme edustajaa, joista yksi on varapuheenjohtaja ja kaikissa muissakin elimissä olemme edustettuina, myös PoSa:ssa, jossa myös riittää tehtäväkenttää henkilöstörakenteiden ja  toimintatapojen uudelleenjärjestämiseksi kustannustehokkaammin. Myös hallituksen ajamat  kuntaliitosselvitykset tuovat muassaan oman perustavaa laatua olevat neuvottelut ja päätökset. Pohjois-Satakunnan perussuomalaisten kanssa järjestetään asiasta neuvottelukokous. Ryhmäkokouksia pidetään ennen valtuustokokouksia sunnuntai-iltoina ja tarvittaessa myös ennen tärkeitä kaupunginhallituksen kokouksia.

Kevään 2014 EU-vaaleissa Perussuomalaiset pyrkivät suurimmaksi puolueeksi, puolueella on asettaa lukuisia koko maassa tunnettuja ehdokkaita, joita pyrimme saamaan vierailemaan paikkakunnalla torstain torikahvitusten merkeissä. Timo Soini pyydetään lauantaina 14.9 aamupäivällä kylätapahtumaan Kyläkauppa Wihtikselle ja iltapäivällä puhujaksi Kankaanpään kirkkoon varapuhemies Joutsenlahden 70-vuotissyntymäpäiväseuroihin.
 
Toritilaisuudet on aloitettu kiirastorstaina 28.3. tarjoamalla yhdessä vasemmistoliiton kansanedustaja Jari Myllykosken kanssa kalakeittoa.
 
Suosittuja eduskuntavierailuja kyselytunnille osallistumisineen jatketaan 13.6. ja linja-autokyytiin mahtuu 50 ensinnä ilmoittautunutta.

Puoluekokoukseen Joensuuhun 28.-30.6. järjestetään linja-autokuljetus yhdessä naapurikuntien puolueväen kanssa.

Pikkujoulu on syyskauden tapahtumia syyskokouksen jatkeena.