torstai 30. toukokuuta 2013

Cooperissa

Keski-Suomalainen kirjoitti cooperin juoksustamme, mitäpä siihen lisäisi muuta kuin että todella tein sikäli ennätyksen, että 12 minuutin juoksuun käytin aikaa vain 10 minuuttia 30 sekuntia!


Hallinto- ja kuntaministeri Henna Virkkunen testasi kuntoaan tänään torstaina Helsingissä järjestetyssä Opiskelijoiden liikuntaliiton tapahtumassa. OLLCooper-tapahtumassa pyrittiin yhdistämään valtionpäättäjiä sekä poliittisia ja sitoutumattomia opiskelijajärjestöjen johtajia – laittamalla heidät hikoilemaan keskenään.
Virkkunen arveli etukäteen Cooperin testin olevan rankka.
– Viikko sitten juostu elämäni ensimmäinen maraton tuntuu vielä jaloissa, hän aprikoi ennen suoritusta.
Cooperin testissä juostaan tai kävellään 12 minuutissa niin pitkä matka kuin pystytään. Virkkusen tulokseksi tuli 2 690 metriä.
– Hyvin meni. En nyt sentään opiskelijapoikien vauhdissa pysynyt, mutta hölkkäsin ikäiselleni ihmiselle ihan kelpo tuloksen. Siitä on hyvä lähteä parantamaan syksyä kohti, Virkkunen kertoi Facebookissa juoksun jälkeen.

OLLCooperin järjestäjien mukaan yksi tyytyväisimmistä kasvoista kuului urakoinnin jälkeen eduskunnan toiselle varapuhemiehelle, Anssi Joutsenlahdelle. 70-vuotias perussuomalaisten kansanedustaja juoksi testissä 2 400 metriä.
– Otin loppukirin liian aikaisin ja jouduin keskeyttämään noin minuutti ennen loppua. Cooperin testi radalla on aina rankka suoritus, Joutsenlahti kertoi.

Cooperin testin pisimmän tuloksen juoksi OLL:n puheenjohtaja Teemu Myllärinen, 3 170 metriä. Tapahtumaan osallistui myös Valtion liikuntaneuvoston puheenjohtaja Leena Harkimo, joka mittautti 2 180 metriä.

Ei kommentteja: