tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kiitos Timo

Eilen lopetin ja tänään voin aloittaa tällä koko perussuomalaisen ystäväkansan yhteisellä, sydänten pohjasta nousevalla toteamuksella: Kiitos Timo!

Tunnelmat Joensuun puoluekokoukseen mentäessä olivat tietysti jännittyneet, mutta vedonlyöntisuhteet olivat kyllä 10-1 sen suhteen, että kyllä Timo sinne Brysseliin lähtee. Tilannehan oli hänen kannaltaan mitä kutkuttavin. EFD = Europe of Freedom and Democracy = Vapaa ja Demokraattinen Eurooppa- ryhmä kasvaa merkittävästi ensi toukokuun EU-vaaleissa, koska EU-kriittisyys on lisääntynyt kaikissakin Euroopan maissa. Timolla on melkoinen maine niin ryhmän kuin koko muunkin Euroopan piirissä, onhan hänet rankattu heti Obaman jälkeen maailman seitsemänneksi vaarallisemmaksi henkilöksi.Tämän vuoksi EU-vaalien jälkeen Timoa olisi odottanut melkoisen korkeat tehtävät Euroopassa.

Onkin nostettava hattua korkealle, että Timo luopuu odottamassa olevasta korkeasta asemasta EU:n ympyröissä. Varmasti myös henkilökohtaisista viehtymyksistään huolimatta hän jättäytyy vapaaehtoisesti pois - niin kuin on tapana sanoa - näiden houkuttelevien lihapatojen ääreltä ja jää velvollisuudentuntoisena puoluejohtajana hoitamaan kotimaan asioita. Hän keskittyy nostamaan puoluettamme kilvoittelemaan vuoden 2015 vaaleissa pääministeripuolueen asemasta.

Timo osoitti syvän velvollisuudentuntonsa puolueen johtajana. Hän ilmaisi halunsa kantaa vastuuta edelleen. Timo on puolueemme nostajana nykyiseen asemaan, suurten puolueiden joukoon eikä hän lähtenyt tavallaan karkuteille, vaan jäi puolueväkemme voimakkaan tahdonilmauksenkin siivittämänä vartiopaikalle kotimaan puoluekentälle. Ensin käymme tietysti voitolliset EU-vaalit, sillä saammehan me kaksikymmentä tunnettua ehdokasta liikenteeseen ilman Timoakin - ja sitten jatkamme uuteen vaalimenestyksen seuraavissa eduskuntavaaleissa, jotka kuitenkin niin puolueemme kuin ennenkaikkea maamme kannalta ovat ne tärkeimmät vaalit.

Näissä merkeissä, Timon johdolla, meidän on hyvä jatkaa hyvähenkisen puoluekokouksemmekin siivittämänä yhtenäisenä puolueena kohti uusia voittoja maamme ja kansamme parhaaksi. Ja tähän työhön kutsumme yhä uusia kansamme parasta ajattelevia työmyyriä - niin naisia kuin miehiä. Työkenttää riittää meille kaikilla.

Ei kommentteja: