sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Viperrystä taas viikonvaihde

Kyllä riitti pyhäpäivällekin vilinää ja vilskettä, jos oli sitä eilen lauanatainakin, kun oli siunaus sekä Kankaanpäässä että Parkanossa sekä muistotilaisuudet, joista jälkimmäinen Jämijärvellä. Vainajan viimeiset vuodet kun kuluivat Jämijärven vanhainkodissa ja hän asui sitä ennenkin Jämijärvellä vuodesta 1982 lähtien avioiduttuaan Tykköön Kuusijoenkylien rajamaille ensimmäisen puolisonsa kuoltua vuonna 1976.

Lisäksi perjantainailtana, eilen ja tänäänkin riitti PerusSuomalainen-lehden jakoa. Lauantaina muistotilaisuuden jälkeen iskin vielä pikkupakkasten ja ensimmäisten lumisateiden jälkeen täysin sulaan maahan viimeiset aurakepit 68 km:n urakastamme Jämijärven keskustasta Tykkööntien alkupään kevyenliikenteen väylälle, noin kolmekymmentä keppiä.

Tänään olin sitten yhden maamme perussuomalaisimman pitäjän, Honkajoen perussuomalaisten syyskokouksessa, jossa puhetta johti osaston puheenjohtaja, Honkajoen kunnanhallituksen nuori puheenjohtaja Tommi Laitila.

Kankaanpään kaupungintalolla piti kirkkovaltuustoryhmämme huomisen kirkkovaltuuston etukäteiskokouksen, jonka tärkeimpänä asiana oli veroäyrin suuruus. Sen päälle oli sitten kaikkien kaupunginvaltuustoryhmien yhteinen kokous tasapainon etsimiseksi kovasti alijäämäiseen kaupungin budjettiin ensi vuodelle. Tämän vuoden alijäämähän lähentelee jo nyt tällä tiedolla kolmea miljoonaa.
On naurussa pitelemistä. Eikä se yhtään auta, vaikka muillakin kunnilla menee yhtä huonosti emmekä vielä kuulu kriisikuntien joukoon. Sinnekin on enemmän kuin helppo päästä, mutta ei kovin  mukavaa olla.

Ei kommentteja: