tiistai 17. joulukuuta 2013

Satatonnari

Tänään voi juhlia sataatuhatta kävijää lukemassa blogissani, näin laskuri ilmoittaa. Mikäpäs sen hauskempaa! Toivottavasti monella on ollut joskus jopa hauskaa ja ainakin mieli tullut paremmaksi, yhteisellä asiallahan olemme.

Metropoliitta Ambrosius oli vieraanani eduskunnassa, kurssikavereita kun olemme teologisesta tiedekunnasta. Ensi vuonna - jos Jumala suo - on JUBILEUM eli vuosikurssimme 1964 50-vuotisjuhlavuosi. Juhlakokousta suunnitellaan jo ja Ambrosius kävi esittelemässä tulevaa ohjelmaa, joka on tosin tarkoitus toteuttaa vasta lokakuussa. Mutta aikainen valmistelu ei koskaan ole pahasta. Ambrosius muuten oli sitä mieltä teekupin äärellä, että me kaksi olemme ainoat kurssiltamme, jotka vielä olemme työelämässä.

Kurssilaiset on tarkoitus majoittaa Ambrosiuksen isännöimässä ortodoksikirkon kurssikeskus Sofiassa. Käymme myös eduskunnassa, jossa olen isäntänä. Ohjelmaan kuuluu sekä luterilainen että ortodoksinen kirkonmeno ja pistäytyminen teologisessa tiedekunnassa verestämässä vanhoja muistoja, vaikka tiedekunta ei enää olekaan päärakennuksessa niin kuin meidän aikanamme. Ken elää, se saa taas hienoja elämyksiä.

Ei kommentteja: