maanantai 30. joulukuuta 2013

Viirejä sotainvalidikokouksessa

Kankaanpään seudun sotainvalidien johtokunnan kokouksessa jaoimme viisi piirin tunnuksin varustettua Sotainvalidiviiriä. Viirit luovutettiin molempien yhdistyksiimme liittyneiden osastojen vetäjille, Honkajoella Timo Röpötille, Jämijärvellä Olavi Koivumäelle ja Kauko Mäelle, sihteerillemme Sari Lehdolle ja johtokunnan jäsenelle Mauno Pajuniemelle.

Kovasti haluttuja siivouspalveluita voimme luvata taas kolmeksi kuukaudeksi helmikuusta huhtikulle, koska olemme saaneet piiriltä ylimääräisen avustuksen ja Kankaanpään Lukiolta heidän taksvärkkikeräyksensä tuoton. Ensi vuonna odotamme taas piirin avustuksia, kun piiri jakaa Veljesliitolta niitä varoja, joita on irroitettu myymällä liiton kuntoutuskeskukset Kaunialasta lähtien, joissa nyt sitten sotainvalidimme ovat vuokralaisina.

Kevätkaudelle löytyy piirin taholta monia tapahtumia. Vuosikokous Porissa 24.3., kevätristeily 8.-9.4, kesäjuhla Jämijärvellä 21.5. ja kaikkien veteraanijärjestöjen yhteinen kirkkopäivä 12.6. Säkylässä.

Kokouksessa käytiin läpi myös sotainvalidien puoliso- ja tukijäsenten luettelot ja poistettiin viimeiseen iltahuutoon kutsutut, joita aina tulee iäkkäästä jäsenkunnastamme johtuen. Sotainvalideja on vielä 23 veljeä!

Piirin korjausneuvoja on sihteerimme kanssa käynyt veljien kodeissa ja näin taas tarvittavia korjaustoimenpiteitä on voitu suorittaa. Hyvä näin, veljiä ei jätetä!

Ei kommentteja: