lauantai 29. maaliskuuta 2014

Puoluejuhla

Lauantai kului Helsingissä perussuomalaisten puoluevaltuuston kokouksessa eduskuntatalolla ja puolueen historian hienoimmassa juhlassa Finlandia-talolla. Koolla oli useampi sata kentän sankaria ympäri maata.

Saimme nähdä uuden EU-vaalimainosfilmin televisiomainontaan varten ja niin ikään julkistettiin vaalien iskulause: "Saat mitä tilaat!" Meppimme Sampo Terho esitteli 11 kohdan EU-vaaliohjelman. Toukokuun vaaleissa odotamme meppiemme määrän kasvavan
kolminkertaiseksi, olemmehan ainoa maamme EU-kriittinen puolue. Mutta kovaa työtä se edellyttää  edelleen vaalipäivään 25.5. asti

Torjumme koko Euroopassa yhä kasvavan EU-kriittisten joukkovoiman mukaisesti liittovaltiokehitystä ja takaamme jäsenmaiden itsemääräämisoikeutta. Tukipakettipolitiikasta on luovuttava. Sen sijaan kannatamme kyllä talousyhteistyön ja EU:n demokraattisuuden lisäämistä. Eli Timo Soinin kuolemattoman sloganin mukaisesti: VÄHEMMÄN, MUTTA PAREMPAA EU:ta.

Ohjelmassa oli paljon musiikkia, sekä tietysti puheenjohtajamme Timon innostava puhe, jossa hän myös esitti lämpimät kiitokset juhlan satamääräiselle kunniavierasjoukolle, kentän puurtajille, maamme parhaille tori- ja tapahtumatyöntekijöille. Puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo puhui myös ja sen jälkeen laulettiin Maamme-laulu täysin palkein.

Juhlatarjoilut olivat runsaat ja saimme tavata vuosikymmenien takaisia puolueveteraaneja. Paljon oli myös nuorempia, vielä tuntemattomammiksi jääneitä puolueveljiä ja -sisaria. Vielä lähtiäislahjaksi saimme  mukaan SAAT MITÄ TILAAT -kassin matkaeväineen.

Kotiin päästiin ennen puoltayötä, milloinkahan sitten vielä pidemmän matkan takaa tulleet; ehkä monet yöpyivät vielä pääkaupungissa.

Ei kommentteja: