maanantai 17. maaliskuuta 2014

Sunnuntain antia

Olen arvostellut - monen muun tavoin - että näin lumettomana talvena Jämin hiihtoputkessa ei asiaan kummemmin ole reagoitu, aukioloajat varsinkin viikonlopun ympärillä ovat lyhyet, kun aika putkessa päättyy lauantaista maanantaihin jo kello 16. Luulisi kävijöitä löytyvän viikonloppuisin myöhempäänkin. Viikolla muina päivinä putki kyllä on avoinna klo 19:ään asti. Sain käydä sekä sunnuntaina että maanantaina kiertämässä 625 metrin putken edestakaisin kymmenesti.

Lea Mäkipää oli pyytänyt pyhäksi Kihniöön perussuomalaisten kokoukseen, jossa saimme jutustaa parinkymmenen hengen kanssa Lean itsensä kiirehdittyä oman kylän kinkereille. Hänen miehensä Markku oli pojanpoikansa kanssa paikalla. Kihniössä - niin kuin meille Kankaanpässäkin - perussuomalaisten valtuustoryhmä on suurin. Kihniössä heillä on 21 valtuutetusta kahdeksan paikkaa.

Vielä TV:stäkin sai jännätä: Kolmas peräkkäinen voitto, nyt jo minuutin erolla Kaisa Mäkäräiselle Kontiolahdella. Hienoa kerta kaikkiaan, Kaisa! Ampumahiihto on suuressa huudossa monissa maissa ja katsomot pullollaan väkeä. Yleisöystävällinen laji onkin kerrassaan. Hienoa että Heikki Ikolan loistoaikojen jälkeen edes naisten puolella on Suomella menestystä jopa kolmen maailmancupin voittoon asti!

Ei kommentteja: