sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Viikonloppuna vilskettä

Taas tavan mukaan, koko laskiaissunnuntai oli matalalentoa, lauantaillekin riitti toimintaa ja maanantaiksi yhtä vipeltämistä myöskin. Näin sujuu vapaa viikonloppu täällä maakunnassa ennen tiistaiaamun Helsinkiin paluuta.

Laskiassunnuntaina ensin messun kuuntelu Lahden Ristinkirkosta.

Perussuomalaisten Satakunnan piirihallitus kokousti piiritoimistolla Porissa. Asioita riitti, onhan edessä lähinnä toukokuun EU-vaalit ja sitten vajaan vuoden päästä jo eduskuntavaalitkin, joihin valmistautuminen aloitetaan heti välittömästi meppien valinnan jälkeen. Aikaa ei ole yhtään hukattavaksi.

Jo tällä tiedolla Kankaanpäässä on ainakin neljä tilaisuutta EU-ehdokkaille, kun saimme myös piirikokouksen lauantaille huhtikuun 26. päivä. Silloin aloitetaan toritapahtumalla, johon toivotaan saatavan mahdollisimman monta muutakin Satakunnan oman ehdokkaan Laura Huhtasaaren lisäksi.

Myöhemmin päivällä pidettiin Israelin Ystävien Satakunnan piirin ja Kankaanpään osastojen kokoukset. Toiminnanjohtaja Ilkka Vakkuri oli paikalla kertoen vielä suljetummasta maasta kuin nyt tapetilla oleva Ukraina, eli Valko-Venäjästä ja juutalaisten asemasta siellä. Myös meillä on edessä monta toiminnan hetkeä kuluvana vuotena.

Lauantaina olimme 11-vuotispäivillä Jämijärvellä, sunnuntaina olin 80-vuotispäivillä Kankaanpäässä, joskin juhlasankariin ja hänen perheeseensä tutustuin Jämijärven kirkkoherrana ja juhlijat ovatkin syntyperäisiä jämijärveläisiä. Ja illan päätteeksi oli vielä ryhmäkokous kirkkoneuvoston huomisen kokouksen merkeissä.

Lauantaina olin saanut papin tehtävän 94-vuotiaan lesken siunaustilaisuuteen, jota vietimme lähiomaisten kesken.

Maanantaina heti aamusta lähtien taas Poriin, jossa löytyy kolmekin tilaisuutta ja sitten illalla jo mainittu kirkkoneuvosto. Lenkitkin ovat jääneet valitettavan vähiin, hiihtoputkeen ehtimisestä puhumattakaan.

Ei kommentteja: