lauantai 10. toukokuuta 2014

Aamusta iltaan askaretta - SM-maastot

Tapio Laurila kertoi Venesjärven suunnan lehtien jaosta ja vaalitaulujen mainosten paikalleenlaittamisesta, taulupaikkoja on Kankaanpäässä enää kolme ja kaikki keskustassa, kun ei enää ole äänestyspaikkojakaan kuin kaksi keskustassa ja tietysti enakkoäänestykset marketeissa.

Myös Kankaanpään keskustassa lehdet lähes jaettu, vain Soikankadun 6 kerrostaloa jäi pyhäaamuun, kun oli muutakin tehtävää, siunaustilaisuus ja Israelin Ystävien palaveri elokuun 22.-24. päivinä Kankaanpäässä järjestettävän valtakunnallisen Israel-konferenssin tiimoilta. Kiintiömme on kunnioitetavat 5000 lehteä, nyt jopa kaksinkertaisesti, kun on sekä varsinainen Perussuomalainen-lehti ja lisäksi erillinen vaalilehti kaikkien ehdokkaiden esittelyineen. Myös Satakunnan meppiehdokkaamme Laura Huhtasaaren esitettä oli muutama tuhat, mutta kesken loppuivat.

Tänään juostiin myös ikämiesten SM:maastojuoksut, Kankaanpään Urheilijoilla oli matkassa  kuusi juoksijaa ja näin saatiin myös kasaan kaksi joukkuetta, menestystäkin tuli mitaleja myöten:

Sarjan 55-vuotiaat Kankaanpään Urheilijoiden juoksijat Veli-Pekka Vänni, Ilkka Vakkuri ja Jari Koskela juoksivat itsensä veteraanien maastojuoksun SM-kisoissa Lempäälässä hopealle. Nykyisen Aikuisurheiluliiton, entisen Veteraaniurheiluliiton kisat järjestetään aina samassa yhteydessä kuin aikuistenkin SM-maastojuoksut.

Veli-Pekka Vänni juoksi 6 km matkalla koko ajan mitaleilla, mutta joutui lopussa taipumaan niukasti neljännelle sijalle ajalla 21.44. Ilkka Vakkuri sijoittui 13. ajalla 24.21. Jari Koskela oli 17. ajalla 24.58.

60-vuotiaissa KankU:n joukkue tuli kuudenneksi joukkueella Markku Haapa, Erkki Ylikoski ja Ilpo Iso-Peura. Markku oli 16. nelhän kilometrin matkalla ajalla 16.38, Erkki Ylikoski 23. ajalla 17.12 ja Ilpo Iso-Peura 26, aika 17.24 eli vajaan minuttin sisälle mahtuivat kaikki kolme.

Ei kommentteja: