maanantai 29. syyskuuta 2014

Väsynyt mutta ei turhantakia

Pitkä päivä kangen heilutusta on takana. Ensin aamuhieronnan jälkeen auraviittojen pystytykseen Jämijärvellä 23 valtatieltä  Parkanon rajan läheltä Kuusjoen tietä Tykköön risteykseen 6,9 km. Ruokailu löytyi vain Jämiltä kun Anna-Liisan ruokala näkyy olevan koko viikon suljettuna loman vuoksi.


Jämiltä sitten sopivasti kirkolle 5,3 km ja päälle Palokoskelta Suurimaalle taas 23 valtatielle 5,8 km.
Yhtensä Penttisen Reinon kanssa kepitettiin 18 km. Tähän mennessä urakasta on valmiina lähes puolet 34 km, jäljellä 36,4 km, muun muassa taas 23 valtatieltä Tykköön kautta Jämijärven keskustaan 10,6 km. Sieltä siis pääsee kolmea eri tietä Jämijärven keskutaan, joista huonoin ja vähiten käytetty on juuri tämä Tykköön kautta menevä tie päällystämättömänä ja mutkaisena Tykköölle asti, sieltä sitten tavallaan Kuusijoen tie jatkeena loppu on päällystettyä kuten koko Kuusijoen tie muutenkin.


Päivän urakan päälle sitten vielä munkkikahvit sotilaskodissa kuuden maissa (klo 18). Saa olla tyytyväinen, että jo syyskuun puolella on päästy näin pitkälle puoliväliin asti, kun työpäivät tahtoivat olla vähissä. Niitä on ensi lauantaina, mutta viikon päästä maanantaina täytyy käydä Ahvenanmaalla ja seuraava viikonloppu on pysyttävä Hesassa teologikurssin 50-vuotisjuhlakokoontumisessa.

Ei kommentteja: