maanantai 10. marraskuuta 2014

Osuuspankkijuhla

Länsi-Suomen Osuuspankki muiden alueen OP-Pohjola-ryhmään kuuluvien pankkien kanssa oli saanut kunnian järjestää tämän vuotisen Osuuspankkiviikon pääjuhlan 30 vuoden tauon jälkeen Porissa ja sen parhaassa kokoontumispaikassa Promenadikeskuksessa. Paikan päällä olikin kolmisen sataa juhlavierasta.
Päivän ja juhlaviikon kunniaksi lisäksi julkistettiin tieto OP-Pohjolan neljän uuden yksityissairaalan avaamisesta ja laajentumisesta myös työterveydenhoidon alueelle. Helsingissä on jo toiminut Omasairaala, jonka nimi kuten koko uuden ryhmänkin nimeksi tulee Pohjola-sairaala. On tässä ainakin se valoisa puoli, että koko omistus on Suomessa ja näin myöskään verot eivät livahda veroparatiiseihin. Eikä varmaan palkkatulojenkaan muuttaminen pääomatuloiksi ja siten kevyemmin verotettaviksi käy niin helposti kuin nykyisissä lääkärikeskuksissa.
Juhlassa tervehdyssanat esitti pääjohtaja  Reijo Karhinen ja värikkään juhlapuheen piti Jyväskylän yliopiston professori Andre Noel Chaker, 20 vuotta Suomessa asunut kanadalainen ja suuri Suomi-fani.Esiintyjien joukossa oli myös A capella yhtye Rajaton tunnetulla taidollaan. Juhla oli siis mitä korkeatasoisin ja lämminhenkinen osuuspankkiväen kokoontuminen.

Ei kommentteja: