lauantai 10. tammikuuta 2015

Politiikon vapaaviikko

Sanovat, että takana on taas tällä erää kansanedustajien viimeinen vapaa viikko, kun tiistaina menemme kahdeksi viikoksi käsittelemään vielä jäljellä olevat sata hallituksen antamaa esitystä. Niin, miten siis sain aikani kulumaan.


Sunnuntaina kaksi Perussuomalaisten kokousta. Ensin Porissa ensimmäinen johtamani piirihallitus ja illalla Kankaanpään puolueosaston johtokunnan vuoden alun avauskokous.


Tiistaina sain pitää messun Jämijärven kirkossa ja kirkkokahveilla lauloimme loppiaisen kunniaksi kahdenkymmenen hengen voimin.


Keskiviikkona ja perjantaina oli vuorossa Kankaanpään seudun Sotainvalidien kokous ja tavallaan jouluruokailu kuten myös Kankaanpään Rintamaveteraanien ruokailu PataJussin tiloissa ravitsevasta ruoasta nauttien.
Torstaina puolestaan edustajaehdokkaamme Jari Koskelan vaalitiimi vaalitoimistossamme hienosti torin varrella entisen Tiimarin tiloissa.


Perjantai-iltana kutsu kävi Ulvilan kaupungintalolle Satakunnan vuodenvaihteen vastaanotolle Satakuntaliiton ja Ulvilan kaupungin 650-vuotisjuhlaan. Ahlström OY sai Satakuntamitalin ansiokkaasta toiminnastaan Euran Kauttuan ja Noormarkun ruukkien eli entisten tehdasmiljöiden säilyttämisestä ja entisöimisestä.


Huomenissa sunnuntai-iltana puolestaan on valtuustoryhmän kokoontuminen ennen vuoden ensimmäistä kaupunginvaltuustoa. Politiikkaa mahtuu siis melkein joka päivälle. Hiihtoakin on taas
voinut harjoittaa neljänä päivänä peräkkäin, vaikkei lunta liiaksi asti olekaan.

Ei kommentteja: