maanantai 26. tammikuuta 2015

Uusia aluevaltauksia politiikan saralla

Tänään tehtiin uusi aluevaltaus Kankaanpään kaupungissa, kun perussuomalainen johti ensimmäisen kerran puhetta valittuna kaupunginhallituksen puheenjohtajana. Aiemmin yhden vuoden on Kankaanpäässä ollut maaseudunpuolueen edustaja Eero Kaappa valtuuston puheenjohtajana.


Tänään myös valittiin ensimmäinen perussuomalainen kaupunginjohtajistoon, kun puolustusvaliokunnan puheenjohtajan Jussi Niinistön veli Jaakko valittiin Vantaan asukas- ja työllisyyspalvelujen apulaiskaupunginjohtajaksi. Toimialaan kuuluu monikulttuurisuusasiat työllisyyden ja kielikoulutuksen osalta. Jos Jaakko vähääkään tulee veljeensä Jussiin, niin on miesten parhaita, koska Jussin tunnen. Onnea ja siunausta velipojalle vaativassa tehtävässään.


Uuden kaupunginhallituksen ensimmäisessä kokouksessa puheenjohtajana tulin nimetyksi hallituksen edustajana Oy Kankaanpään Yrityspalveluun, Oy Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskukseen sekä Jämi-säätiön hallitukseen.


Meitä perussuomalaisia kaupunginhallituksessa on kolme eli myös Sofia Latvajärvi ja Tapio Laurila sekä neljäntenä kaupunginvaltuuston 1. varapuheenjohtaja Jari Koskela. Kokouksessa oli melkoinen nimitysruletti, kun kaikki hallituksen edustukset ja hallituksen asettamat toimikunnat nimitettiin. Me perussuomalaiset saimme edustajamme tärkeisiin tehtäviin, esim. Tapio Laurila jatkaa Keskustan koulun rakennustoimikunnan puheenjohtajana ja toimii hallituksen edustajana teknisessä lautakunnassa, Sofia Latvajärvi kuuluu varhaiskasvatuksen kehittämistyöryhmään ja Erkki Liljan kanssa olemme rintamaveteraaniasiain neuvottelukunnassa.


Vaalilautakuntia huhtikuun eduskuntavaaleissa kuten jo kuntavaaleissakin on vain kaksi, toista johtaa Sami Ojala ja toisessa varapuheenjohtajana on Kristiina Peltomaa. Jäseninä ja varajäseninä ovat lisäksi Tarmo Sairio, Petri Ylikoski, Hely Alhainen ja Jouni Saarinen. Lisäksi kolmihenkisen vaalitoimikunnan varapuheenjohtajuutta hoitaa Pauli Lanne ja varajäseniksi nimettiin Erkki Lilja ja Kristiina Peltomaa.

Ei kommentteja: