maanantai 16. helmikuuta 2015

Perusuomalaisilla kestävä linja

Yhä pienentyvässä maailmassa globalisaation vallatessa yhä enemmän tilaa näyttää Suomessakin vaikuttavan jopa vaalitaisteluun ja vaalitulokseenkin nyt monen ajankohtaisen noussen ulkomaan tilanne. Ukraina juuri solmittuine hauraine aselepoineen. Kreikka päämäärättömine päätöksineen EU-jatkorahoituksen ja lainojen anteeksipyyntöjensä suhteen. Tanskan ja Ranskan viime päivien maahanmuuttajataustaisten tekemät rankat terrori-iskut.


Perussuomalaisten vastaukset ovat selvät: Riittävät määrärahat maamme puolustuskyvyn ylläpitämiseksi, siksi meillä on puolustusvaliokunnan puheenjohtajana Jussi Niinistö. Kestävät suhteet yli 1200 km yhteistä rajaa omaavan Venäjän kanssa. Siksi meillä on ulkoasianvaliokunnan puheenjohtajana Timo Soini. Kreikan suhteen olemme alusta asti olleen 0-linjan takana, maa on päästettävä eroon eurosta, oma valuutta palautettava ja devalvaatioiden avulla maa jaloilleen. Terroritekojen järkevintä ennaltaehkäisyä on vaatimamme riittävän kriittinen ja rajoittava maahanmuuttopolitiikka.


Näin nämä vaikeat ulkomaiden asiat vaikuttavat lujasti oman maamme asioihin ja tilanteiden hallintaan, sillä ruotsalaisia emme ole, venäläisiksi emme halua tulla, me olemme suomalaisia, vaikka meitä suomalaisia ei erottaisikaan suomaisista mikään, ei mikään paitsi kuolema ja poliisi (Jorma Etto).

Ei kommentteja: