maanantai 2. maaliskuuta 2015

Maanantaipäivöö

Ei ollut koiranilmoo, vaan vielä matkalla sadetta vihmonut sää poutaantui tyystin kuin tilauksesta alettuamme klo 10 kahden tunnin katkeamattoman makkaranjaon Porin Eetun aukiolla. Väkeä siis riitti ja tunnelma oli yhtä kannustava kuin neljä vuotta sittenkin, joten uutta JYTKYä pukkaa. Monia keskusteluja käytiin ja tuttuja tavattiin. Omat vuosikausia riittäneet rötösherra tikkuaskitkin loppuivat, pitäisikö vielä hankkia lisää, päällystarroja kyllä löytyy edelleen pilvin pimein.


Alapuolen jutussa sitten kerrotaan eduskuntaehdokasvaalipaperien jättämisestä keskusvaalilautakunnalle, joka sijaitsee raflaavasti syyttäjänvirastossa.


Päivään mahtui myös Satakunnan Sotainvalidien piirihallituksen kokous ja illalla Kankaanpään kaupunginvaltuuston kokoustaminen. Joten päivään mahtui monenlaista ja mielenkiintoista asiaa.


Vähintäin uteliaisuutta herättävä otsake, joka pakottaa pelkästään uteliaisuuttaankin lukemaan jutun. Vaikka ei eka kertaa SK:n otsakkeet ole ehkä harhaanjohtavia, kun Juha Joutsenlahtea ja Ulvilan surmaa koskevat jutut useimmiten otsakoitiin pelkällä Joutsenlahdella ja kuitenkin Juha ja Anssi ovat kaksi täysin eri ihmistä ja moni voi sukunimestä mieltää meikäläisenkin, semminkin kun sukunimemme on melko harvinainen. Kaiken lisäksi emme Juhan kanssa ole vähimmässäkään määrin edes sukua keskenämme, vaikka hyvin tunnemmekin toisemme juoksumiehinä, minä edelleen nykyisenäkin, Juha entisenä.


Eduskuntavaalit: Eduskunnan toinen varapuhemies syyttäjän pake

Kuva: Miikka PihlajamŠki
Juha StåhleLähetä palautetta toimittajalle
Anssi Joutsenlahti kävi jättämässä eduskuntavaalien ehdokashakemukset pikavauhdilla.




Juha Ståhle


Eduskunnan toinen varapuhemies Anssi Joutsenlahti johti kolmen miehen iskujoukkoa, kun Satakunnan Perussuomalaiset jätti ensimmäisenä puolueena Satakunnan vaalipiirissä eduskuntavaalien ehdokashakemukset Satakunnan vaalipiirilautakunnan toiselle sihteerille, Länsi-Suomen syyttäjänviraston Porin palvelutoimiston kihlakunnansyyttäjälle Kalle Kulmalalle.

Ps-delegaatioon kuuluivat piirin puheenjohtajan Joutsenlahden lisäksi ensimmäinen varapuheenjohtaja Pauli Saarinen ja vaalipäällikkö Markku Palomäki.

Vaali-intoa puhkunut Joutsenlahden tiimi otti tempauksellaan suoranaisen varaslähdön, sillä vaalipiirilautakunta ei ollut ehtinyt asiasta vielä edes kuuluttaa.

Ps-kiire johtui käytännössä varapuhemiehen työkiireistä. Eduskunnalla on tällä vaalikaudella enää kymmenen työpäivää, joiden aikana pitäisi nuijia todella iso pärekorillinen hallituksen esityksiä päätökseen. Joukossa on muun muassa sote-uudistus.

Kaikkiaan 13 puoluetta on näillä näkymin asettamassa ehdokkaita Satakunnan vaalipiirissä



Tapio Seppälä Ihmettelin jutun harhaanjohtavaa otsikkoa. Kyllä otsikossa pitäisi olla enemmän perää, pelkkä human interest ilman sisältöä ei riitä otsikossa.



  • Kai Ylikoski suomi on pieni maa!



  • Anssi Joutsenlahti En tosiaan vielä joutunut syyttäjän penkille, vaikka aina on hyvä muistaa Jeesuksen opetus: Se heittäköön ensimmäisen kiven, joka on synnitön eli syytön. Eipä löytynyt kiven heittäjiä!



  • Kai Ylikoski en tiedä.taidamme tietää syyllisen,mitä ulvilaan tulee.

  • Tapani Pollari Kiitos Anssi oikaisusta, nyt tiedetään missä mennään.

  • Ei kommentteja: