torstai 9. huhtikuuta 2015

Aikas pöhinää torstaitorilla



Tuhat makkaraa, lähes yhtä monta mukillista kahvetta, keskustelua ja ihmispaljoutta. Sellainen vaalitoripäivä oli Kankaanpään torstaitorilla perussuomalaisilla. Jari Koskelan lisäksi ehdokkaistamme näyttäytyivät Huittisen Simo Riuttamäki ja Porin Petri Huru. Kyllä näyttää kovaa tulosta tulevan, kaikki merkit viittaavat siihen. Jopa parin päivän ennakkoäänestysluvut yli 9% viittaavat siihen suuntaan. Meidän kannattajammehan ovat vaikeasti liikkeelle saatavia, mutta silloin kun lähtevät tosi toimeen tuleekin JYTKY. Ja nyt kentän tunnot ovat siellä liikkuessamme todella yhtä voimakkaat kuin mitä tunnelmat olivat myös neljä vuotta sitten.
Ja näytti sitä väkeä riittävän muillekin. Demareilla oli loppuaamupäivän soppatarjoilua ja sain taas kerran halata ministeri Krista kiuruakin, edelliskerrrat olivat Satakunnan Kansan vaalipanelien alkajaistilaisuudessa Porin Puuvillassa keskiviikkona huhtikuun eka päivä, jossa olimme panelisteina, ja viime torstaiaamuna, kun Krista kävi tutustumassa Kankaanpään ala-asteen koulun rakennustyömaahan. Demareilla oli paikanpäällä myös monia muita eduskuntaehdokkaita.
Kauko Juhantalolla oli myös makkaratarjoilua torin toisella kulmalla ja sielläkin oli porukkaa. Lisäksi hänellä ja myös kokoomuksen ehdokkaalla Kari Kähkösellä on toripäiväkahvit vaalitoimistoissaan torin kulmilla.
Sääkin oli eilisen myrskyn jälkeen erittäin suosiollinen, joten ei ihme, että tosi täyttyi ihmisistä, vaikkei varsinaisia torimyyjiä vielä ollutkaan paljoakaan

Ei kommentteja: