tiistai 2. kesäkuuta 2015

Ykkösluokan ryhmäjohtaja

Aikasmoinen oli näytelmä, kun eduskunta ensimmäisen kerran pääsi puimaan Sipilän, Soinin ja Stubbin solmimaa hallitusohjelmaa. Ei olisi uskonut, että nyt kovaa meteliä pitäneet oppositioedustajat vielä viime viikkoon asti olivat hallituspuolueiden edustajia, uusi hallitushan nimitettiin vasta viime perjantaina. Aivan oikein Timo Soini sanoi, että ei hallitus vielä viidessä päivässä ole ehtinyt ihan kaikkia asioita saamaan menemään päin honkia. Nythän vain on korjattava kahden edellisen hallituksen tekemättömyydellään aikaansaamia vahinkoja. Ei ole muuta tietä.

Aika terävästi Sampo myös vastauspuheenvuorossaan annatteli Paavo Arhinmäelle sanoen noilla löysillä puheille jouduttavan korkeintaan Kreikan rahaministeriksi kun Arhinmäki esitti koko hallituksen joutuvan takinkääntäjinä vähintäin raastupaan.

Ei turhaan ryhmäpuheenjohtaja Sampon puhetta ole  jo kommentoitukin, että Sampo nousi kerta heitolla eduskunnan eturivin puhujien joukkoon. Eturivissä hän jo istuukin.

Timokin annatteli keskustelussa: – Varallisuusveroa kaivattiin takaisin – niin sehän poistettiin SDP:n hallituskaudella ja johdolla. Yhteisöveroakin poistettiin neljä prosenttiyksikköä SDP:n johdolla

Ei kommentteja: