keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Kostiainen remmiin

Eilinen Ajankohtainen kakkonen puuttui todella koko talouttamme koskevaan tärkeään talousrikokseen, jonka kuriin suitsimisella saisimme jopa valtion taloutemme kuntoon ilman nyt jo vuosikausia jatkunutta velkaantumista, olemmehan velkaa noin 100 miljardia euroa ja joka vuosi lisäkertymä on ollut 7-8 miljardia.

Entisen Metso Oy:n talouspäällikkö Reijo Kostiaisen meidän suuryhtiömme pyörittävät veroparatiisien kautta 20 miljardia, yksin valtioyhtiö Fortum 10 miljardia. Eikö valtiovalta pysty edes omaa firmaansa määräämään, jotta Belgian ja Luxenburgin kautta verosuunnitellut rahat pidettäisiin Suomen verottajan ulottuvilla.

EU:ssa on suunnitteilla Sirpa Pietikäisen kertoman mukaan yhteistä verotuspohjakantaa ja veronkiertojärjestelmien poistamista, mutta urakkaan mennee liian pitkä aika 5-6 vuotta. Omassa verolainsäädännössä on kyllä veronkiertopykäliä, joten toimeksi vaan ja nopeasti

Samanaikaisesti olemme saaneet lukea verohallinnon antamista mitättömistä maksuvaatimuksista suurille johtajille, joiden veroparatiisikäytöksiä on paljastunut. Eikö Suomi tältäkään osin ole enää oikeusvaltio, jonka mukaisesti kaikkien pitäisi olla samanarvoisia - myös verottajankin edessä! Poliisiviranomaiset tutkivat näitä menettelyitä.

Reijo Kostiainen nopeasti remmiin verohallin avuksi!

Ei kommentteja: