tiistai 11. elokuuta 2015

Punavihreä kupla

Jo yhdestoista perussuomalaisen ajatuspajan Suomen Perustan kirjanen on nähnyt päivänvalon: Punavihreä kupla - Perussuomalaiset ja media.

Marko Hamilo pohtii kirjasessa median vääristynyttä asennetta. Toimittajakunnan suuri enemmistö kannattaa vihreitä ja vasemmistolaisia puolueita paljon suuremmassa määrin kuin millainen on kansan poliittinen jakautuma. Ja perussuomalaisesti ajattelevia on kaikkein vähiten toimittajien joukossa.

Punavihreä kupla käsittää Kallion kaupunginosassa ympäristöineen Helsingissä noin 100 000 asukkaan alueen, jolle kuitenkin keskittyy tärkeimmät "etelän median" työpaikat. Näin toimittajat voivat elää täysin muusta normaalista suomalaisesta elämästä eristettyinä omassa kuplassaan. Heille valtaenemmistön elämäntavat ja arvomaailma on vieras. Seurauksena sitten on median antama täysin harhainen arvoliberaalinen pakkosyöttö, jonka valtavirtaan sitten tavallisetkin ihmiset helposti harhautuvat.

Niinpä asiakeskeinen viestintä esimerkiksi Eurooppa-politiikasta tai maahanmuuttokysymyksistä on vaikeaa, jos puolueen arvomaailma on toimittajien enemmistön kanssa ristiriidassa. Ja tästä syystä perussuomalaisten kannanotot kohtaavat vain vihamielisen vastaanoton.

Ei kommentteja: