keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Asialle Helsinkiin

Aamulla taas pariksi päiväksi Helsinkiin. Asioiden ajamisen kannalta on edullista, että on oman puolueen henkilöitä ministereinä. Heidän avullaan voi paljon paremmin hoitaa tarvittavia hankkeita eteenpäin. Niinpä ensi viikolla menemme jo toistamiseen tapaamaan sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylää ja mukana on myös puolustusministeriön edustaja. Hankkeemme koskee molempien ministeriöiden hallinnonalaa.

Perjantain puoluehallituksen kokouksessa puolestaan ovat läsnä kaikki neljä ministeriämme. Näin voimme puhua hallituksen hankkeista ja siitä, miten olemme onnistuneet oman agendamme edistämisessä. Emmehän ole yksin hallitusvastuussa, vaan muodostamme kolmen puolueen hallituksen. Vaikka joskus jopa eräät politiikotkin yrittävät välittää mielikuvaa, että perussuomalaiset ovat yksin vastuussa kaikista hallituksen päätöksistä.

Eduskuntaryhmä antoi varoituksen Vesa-Matti Saarakkalalle. Hän muuten oli ainoa henkilö suuressa puolueen päättävässä kokouksessa, jossa olivat yhdessä puolue-edustajisto, puoluehallitus ja eduskuntaryhmä, joka esitti ettei mentäisi hallitukseen. Kun hän jäi yksin ja ilman kannatusta, ei hallitukseen menosta tarvinnut edes äänestää, vaan päätös oli siinä mielessä yksimielinen.

Olli Immonen puolestaan on lähettänyt pyynnön saada palata eduskuntaryhmään, joka hänelle varmasti myönnetään. Hänen kirjoituksensa aiheutti juuri vastustajiemme tarkoituksellisen väärinymmärryksen vuoksi tarpeettoman hässäkän.

Ei kommentteja: