lauantai 17. lokakuuta 2015

Maltti on valttia

Puoluehallituksen kokouksessa kaikki paikalla. Äänin 11-2 päätettiin olla yhtymättä 3.varapuheenjohataja Sebastian Tynkkysen esitykseen, jonka hän vastoin normaalia käytöstä toi esiin julkisuudessa eikä puolueen sisällä, että pitäisi kutsua koolle laajempi Perussuomalaisten kokoontuminen: Kansanedustajat, puoluehallitus, puolue-edustajisto pohtimaan, voidaanko jatkaa hallituksessa, kun Tynkkysen mukaan mukamas ei ole noudatettu hallitusohjelmaa.

Enemmistö ei ole havainnut hallitusohjelmasta poikkeamista. Esim. Kreikan kolmas paketti oli aivan hallitusohjelman mukaisesti ERV-rahastoon jo edellisellä hallituskaudella annettujen rahojen siirtämistä, latin latia ei annettu yli sen.

Mitä tulee maahan muuttavien turvapaikanhakijoiden ekspansioon, sitä ei kukaan ole voinut etukäteen tietää eikä kukaan voi sanoa, etteikö juuri perussuomalaiset ole maahanmuuttokriittisin puolue. Mutta niin tässä kuin valitettavissa leikkauksissakin pätee itse Mauno Koiviston kuolematon lausuma, että se, joka hoitaa maamme asioita, saa vamman sielulleen. Eikä kukaan voi väittää, ettemmekö ole hallituksessa maamme kaikkein vaikeimmassa tilanteessa koko sotiemme jälkeisenä aikana.

Sen sijaan aina ja nyt varsinkin on paljon parantamisen varaa tiedottamisessa ja asioiden kertomisessa kansalaisille, kun media melkein yksinomaan hakkaa pelkästään perussuomalaisia kaikista hallituksen päätöksistä ikään kuin unohtaen, että hallituksessa on kaksi muutakin puoluetta. Kärkihankkeitamme  ja aikaansaannoksiamme pitää tuoda jatkossa esille, ministerimme ja samoin eduskuntaryhmä tekee työtä itseään säästämättä kansamme paremman tulevaisuuden saavuttamiseksi.

Ei kommentteja: