maanantai 5. lokakuuta 2015

Sebastian pääosassa

Sebastian Tynkkynen nousi päivän pääuutiseksi vaatimuksellaan Perussuomalaisten yhteisestä puoluehallituksen, puoluevaltuuston ja eduskuntaryhmän kokouksesta käsittelemään rajojen sulkemista turvapaikanhakijoilta. Kuitenkin eduskuntaryhmä kokoustaa tällä viikolla ja puoluehallituksessa olemme koolla tämän kuun 23. päivänä, joten niissä palavereissa voimme käsitellä asiaa.

A-studiossa kävi selväksi eduskuntaryhmän puheenjohtajan Sampo Terhon selostuksesta, että hallituksessa on menossa monia tiukennuksia maahanmuuttoon, joka nyt on räjähtänyt käsistä niin Suomessa kuin koko Euroopassa. Asian kuntoon laittaminen ei varmasti paranisi, jos perussuomalaiset jättäisivät hallituksen, päinvastoin olemme edelleen maahanmuuttokriittisin puolue niin eduskunnassa kuin hallituksessa ja sieltä käsin koko ajan saamme aikaan parannuksia: onhan Timo Soini neuvotellut Irakin kanssa pakolaisten palaussopimuksen, samoin hän vaatii myös kaikkia EU-maita vastaanottamaan oman osuutensa pakolaisista, Hanna Mäntylä valmistelee turvapaikanhakijoiden päivärahojen pienentämistä, Sampo Terho kertoi hallituksella olevan monen sivun paketin tilanteen ratkaisemiseksi.

Ja koko EU:kin on lopulta herännyt tositoimiin, tuloksia odotetaan esim. neuvotteluista Turkin kanssa pakolaisten tulon estämiseksi Eurooppaan.

Ei kommentteja: