maanantai 9. marraskuuta 2015

Nakkilassa

Ei oltu Nakkilan kirkon vaiheilla, jossa kirkon vierellä on enoni Kauko Räikkeen tekemä enkelihahmoinen sankaripatasa, vaan metsästäjien Erämajalla Papintie 271. Isänpäivän iltakokouksen aikana tuotiin yksi peurakin jahtimajalle - ei siis elävänä vaan tietysti ammuttuna.
Perussuomalaisten Nakkilan osaston syyskokouksessa tarjottiin oikein täytekakkukahvitkin. Kansanedustaja Ari Jalonen oli peräti perheineen ja piti valaisevan puheenvuoron, missä mennään hallituksessa ja eduskunnassa. Kokouksessa oli hyvä ja rakentava henki, jolla mennään lujasti etiäpäin!

Kentällä on monenlaista epätietoisuutta, onko perussuomalaiset lainkaan vaikuttamassa hallitusratkaisuihin, kun taas Sote-alueiden yöneuvotteluista media taas yksipuolisesti uutisoi, että keskusta ja kokoomus sopivat alueista ja uudistuksista, vaikka tietysti myös edustajamme olivat koko ajan mukana sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylän johdolla, vaikka Timo Soini Indonesiassa saamansa kuumeen takia joutuikin olemaan paikalla lyhyemmän ajan. Hanna kyllä oli kuin terrieri puolustamassa omia näkemyksiämme. Paljon on vielä keskeneräistä ja maanantain tiedotustilaisuudessa saadaan enemmän tietoa myös Sote-alueisiin liittyvistä muista uudistuksista, jotka taitavat olla melko mullistavia nykyhallintomalleihin nähden.

Ei kommentteja: