perjantai 11. joulukuuta 2015

Käymätönkin paikka vielä löytyi

Käymätönkin paikka todella vielä löytyi, vaikka jo melko pitkäksikin venyneen elämän aikana on tullut monen monessa paikassa käytyäkin. Uusi paikka ja mieluinen tuttavuus oli Honkajoen kunnan ja seurakunnan yhteinen leirikeskus Jyllissä. Komeat hirsirakennukset, joki vieressä ja saunan lämpöäkin riitti miestenillan lopuksi. Laulettiin kauneimpia joululauluja parinkymmenen miehen voimalla.
Päivä olikin melkoista matalalentoa, kun Kankaanpään seudun Sotainvalidien jouluruokailulta ehdin tunniksi kuulemaan Pohjoi-Satakunnan johtaville viranhaltijoille ja luottamushenkilöille ELY-keskuksen järjestämää tiedotus- ja keskustelutilaisuutta alueelle tulevista turvapaikanhakijoista, joista ensimmäiset onneksi todella pääasiassa lapsiperheitä onkin saapunut Niinisalon vastaanottokeskukseen, josta kertoi keskuksen johtaja Antti Kivelä.
Kaupungintalon tilaisuuteen pistäydyin läheiseltä Pilkkumin lounasruokalasta ja kaupungintalolta ajoin veteraanitalolle yli parin tunnin kokoustamiseen Kankaanpään Sotaveteraanien työvaliokunnassa. Asioita tuntui riittävän, onhan meille tulossa yhdistyksen 50-juhla ja myös 50-vuotishistoriikki on siihen mennessä valmistumassa.

Ei kommentteja: