perjantai 4. joulukuuta 2015

Nuorten ja veteraanien yhteisiä itsenäisyyspäivän juhlia

Kankaanpäässä pidettiin kaksi hienoa itsenäisyyspäivän juhlaa. Tässä kuva lukiolta, jossa oli uusien ylioppilaiden ja veteraanien myös vuosittainen yhteinen juhla. Toinen juhla oli kaupungintalolla kymmenvuotiaille oppilaille ja siellä kunniavieraina olivat veteraanit Aaro Holma 91-vuotta ja Toivo Lautaoja 92-vuotta.

Perjantaina 4. joulukuuta Kankaanpään Yhteislyseossa valkolakin laskivat päähänsä Luukas Poutanen, Valtteri Niemi, Eveliina Lahti, Sini-Maaria Laaksonen, Amanda…
kankaanpaanseutu.fi

Anssi Joutsenlahti Lukion juhlassa juhlapuhujana oli valtuuston toinen varapuheenjohtaja Katri Kujanpää puhuen miten itsenäisyys velvoittaa meitä kaikkia yhdessä ja sovulla rakentamaan isänmaatamme vaikeista ajoista huolimatta.

Musiikkiesityksissä oli hyvin huomioitu Sibeliuksen juhlavuosi, aluksi kuulimme Andante festivon ja juhlapuheen jälkeen Impromptun neljän tytön muodostaman Golden Tones kvartetin esittäminä. Yhteislyseon kuoro lauloi Täällä pohjantähden alla ja Paciuksen Suomen laulun. Uusille ylioppilaille laulettiin tietysti yhdessä Gaudeamus Igitur ja juhlan päätökseksi Maamme-laulu.

Oppilaskunta oli kerännyt vaikkei enää järjestetäkään taksvärkki-keräystä rahasumman sotainvalideille ja sain käydä Kankaanpään seudun Sotainvalidien puheenjohtajana vastaanottamassa ja kiittämässä tästä lahjoituksesta.

Ei kommentteja: