keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Veteraanien joulujuhlassa

Kyllä kaikui joululaulut komiasti Kankaanpään veteraanikuoron järjestämässä joulujuhlassa ja puurokin oli maittavaa. Kuoro itsessään esitti lauluja, mutta saatiin myös koko yleisönä laulaa yhdessä, lopuksi jopa pyynnöstä kajautettiin Veteraanin iltahuuto täydestä kurkusta ja sydämestä.

Mukaan oli päässyt vielä viisi veteraaniakin, joista kaksi puolisoineen, useita veteraanin leskiä ja meitä muita veteraanityön tekijöitä ja kannattajia.

On suuren kiitoksen aihe, että vielä Kankaanpäässäkin toimii veteraanikuoro esiintyen esimerkiksi veteraanihautauksissa tuoden tilaisuuksiin oman arvokkaan panoksensa. Kuorossa on vielä kaksi veteraania Aaro Holman ja Toivo Lautaoja kiitosta ansaitsevalla ahkeruudella, mutta vierivä kivi ei sammaloidu, siksi veteraaniveljet jaksavat.

Runojakin lausuttiin ja puheita pidettiin, tervehdyspuheen ja puuropuheen Heino Nieminen, loppuhartauden Unto Lähteenmäki ja meikämanne sai tuoda veteraanijärjestön tervehdyksen.

Ja siellä kaikilla oli niin mukavaa  eikä tarvinnut jatkaa laulun sanoin, oi jospa oisin saanut olla mukana.

Mukana onkin saanut olla aika putkessa juhlia, kun ensin ennen itsenäisyyspäivää oli veteraanien juhla yhteislyseolla, itsenäisyyspäiväjuhla, veteraaneilla maanantaina virkistyspäivä kuntokeskuksessa ja nyt joulujuhla keskiviikkona ja tiistaina saatiin muuten vain juhlia ja liputtaa 150-vuotiasta Sibeliusta. Ja lisäksi on ollut Taideyhdistyksen 50-vuotisjuhlavuoden päättäjäiset, hyvän ystävän siunaustilaisuus ja toisen ystävän 70-vuotispäivät, valtuuston budjettikokous ja kaupunginhallituskin.

Ei kommentteja: