torstai 11. helmikuuta 2016

Harjavaltalaisia

Mieluisia vieraita Harjavallasta koko linja-autolastillinen eli yli viisikymmentä henkeä kävi ensin Niinisalon Sotilaskodissa tietysti possumunkkikahveilla ja tulivat sitten kaupungintalolle, jossa saimme esitellä kaupunkiamme Pohjois-Satakunnan modernina ja omaleimaseina kaupan, koulutuksen ja palveluiden keskuksena. Uusi kaupunginjohtajamme kävi esittäytymässä, kaupunginarkkitehti näytti kuvia seudullisen yhteistyön tuloksista kaikkien pienempien ympäristökuntiemme osalta, joista merkittävimpiä ovat Jämijärven Jämin lumimaailma ja Honkajoen Pesämäen moottoriurheilukeskus.


Vieraamme olivat Harjavallan leikillisesti kutsutun seurakunnan eläkeläispiirin "kymppiluokkalaisia", joita on Raimo Vuoriston johdolla yli kolmesataa ja siis vain onnekkaimmat pääsivät tälläkin kerralle mukaan retkelle, joka kaupungintalon infotilaisuuden jälkeen suuntautui nauttimaan kuntoutuskeskuksen tunnetusti maittavaa ja runsasta päivällistä.

Raimon johdolla piiriläiset vierailivat viime kaudella myös isännöiminäni Eduskuntatalossa, joka myös Raimolle on tuttu oltuaan myös kansanedustajana kaksi kautta ennen siirtymistään Rauman kirkkoherraksi. Olemme siis kaiken lisäksi kollegoja ja jopa armeijakavereita Säkylän Huovinrinteeltä Porin Prikaatin kuninkaallisista joukko-osastoista.

Ystävät Kankaanpäässä,
aivan erinomainen matka Kankaanpäähän eilen.
Kymppiluokkalaiset olivat otettuja siitä vieraan-
varaisuudesta, jota saatiin kokea jokaisessa
kohteessamme; sotilaskodissa, kaupungintalossa
ja Kuntoutuskeskuksessa.
Vielä kerran,
lämmin kiitos meiltä kaikilta.
Raimo Vuoristo

Ei kommentteja: