keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Yksimielisyytäkin löytyy

Ei oo hallituksessa eikä koko eduskunnassakaan mittään erimielisyyttä turvallisuus- eikä ulkopolitiikasta, niistä ollaan aina samaa mieltä ja siitä pidetään kiinni, muusta politiikasta sitten tietysti vastuunkantava hallitus ja meukkaava oppositio ovat ja voivatkin olla eri mieltä. Tiedonkulusta vaan on vaihdettu mielipiteitä, mutta nyt nekin saadaan asiamukaiselle raiteelle ja kaikki voimme olla tyytyväisiä! Emme tarvitse veneen keikuttelijoita, varsinkaan nykyisenä maailmanpolitiikan kiristyneemmässä tilanteessa.

Ennen huomenna olevaa puoluehallituksen kokousta oli alkuviikon kolmen päivän putki ilman mittään kokoustamista. Mitä nyt maanantaina kävin 90-vuotta täyttänyttä sotaveteraania onnittelemassa ja tiistaina olin mukana Kankaanpään Sotaveteraanien tilintarkastuksessa, joka meni hyvin läpi.

Loppu viikosta onkin sitten taas tuttua pöhinää, onpa osunut jopa kolme siunausta ja pyhänä sitten on PS:n hallituksen ja valtuustoryhmän kokous. Käsiteltävänä mm. kaupunginsihteereiksi hakeneiden viiden testeissä olleen tulokset.

Ei kommentteja: