sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Touhua

Viikonlopun toimintaa riitti perjantain puoluehallituksen kokouksen jälkeenkin.

Lauantaina 79-vuotiaan itsenäisen rakentajan siunaustilaisuudessa. Perheeseen kuului puoliso ja neljä lasta nyt jo perheineen. Itse hän oli alkuaan yhdentoista hengen sisarussarjasta, joista hänen vanhin sisarensa on 97-vuotias ja yli 80-vuotias veli oli paikanpäällä.

Perusnaiset tempasivat toritapahtuman makkaran ja kahvituksen merkeissä, hyvä oli meininki, kun virkatoimien välillä pistäydyin katastamassa, porukkaa riitti ja sääkin mitä mainioin.

Aurakeppejäkin ehdittiin aloittaa keräämään ja niitä poimittiin 25 km matkalta .

Sunnuntaina sain sitten olla kastejuhlassa, josta nuori isoisä kertoo: nyt se jännitys vissiin laukes kun uskallan faceen. Lapsen lapsi sai nimen, Miklas Emil Juhani Räsänen. Täytyy kiittää kaikkia paikalle tulleita vieraita sekä kummeja ja erityisesti Anssi Joutsenlahtea .

Vielä oli Karhoismajan vesireittien kunnostusyhdistyksen vuosikokous. Monia suunnitelmia ja toimintoja on tiedossa. Pää-asiana järvien vedenpinnan vakioiminen, joka ei ole niin helposti tehtävissä kuin sanottavissa.

Taksimiestenkin kanssa sain jutella, kyllä lupien vapautus aiheuttaisi sellaisen sekametelisopan, että pois alta. Tuntuu ihmeeltä, että liikenneministeri vastoin hallitusohjelmaa voi tuoda esiin oman päänsä mukaisia ehdotuksia, luulisi että asioiden ulostulosta olisi sovittava koko hallituksen kanssa. Eikö ministeri Berner tiedä, ettei hänkään ole mikään soolo-osan esittäjä!

Ei kommentteja: