lauantai 14. tammikuuta 2017

Antoisat päivät

Antoisat päivät Helsingissä. Puoluehallituksessa voitiin vahvistaa kevään kuntavaaliohjelma: Arjesta se alkaa. Ohjelman pitäisi löytyä netistä.

Annoimme myös julkilausuman, ettemme voi hyväksyä ministeri Bernerin ehdotusta autojen seurantajärjestelmästä: Autoilijoita ei kytätä eikä kyykytetä.

Muuten edellinenkin julkilausumamme syksyllä on toteutunut, kun sanoimme jyrkän kiellon kaavaillulle valtionavulle Guggenheimille taidemuseolle. Ja hankehan sitten on kaatunut.

Tänään sitten yhteisessä piirien puheenjohtajien ja vaalipäälliköitten palaverissä käytiin läpi paikkakuntakohtaisesti ehdokastilannetta. Paljon on vielä tehtävää, jotta saavuttaisimme edelliskertaisen lukumäärän lisäyksestä nyt puhumattakaan.

Satakunta tuntui olevan parhaitten piirien joukossa, meillä puuttuu enää neljännes viimekertaisesta. Kokemäki on ylittänyt ehdokkaiden määrän jopa kaksinkertaisesti. Tasaan on päästy jo yhdistyneessä Eurajoki-Luviassa. Aivan edellisten ehdokasmäärien tuntumassa ovat lisäksi toinen uusi liitoskunta Säkylä-Köyliö sekä Ulvila, Nakkila, Kankaanpää ja Raumakin.

Ja kuin suolana kaiken päälle sain olla mukana vaikuttavassa 50-vuotisjuhlassa Korson Helluntaitemppelissä kansanedustaja Mika Niikon kansalaisjuhlassa. Mikalla oli todella arvoisensa juhlat. Onnea ja siunausta Mikalle ja perheelleen jokaiselle päivälle!

Ei kommentteja: