torstai 16. maaliskuuta 2017

Pientä vipinää

Vaalinumerot kunnallisvaaliehdokkaille saatiin torstaina maaliskuun 9. päivänä. Siitä lähtien on riittänyt pientä vipinää, kun vielä lauantaina oli puolueneuvosto ja siellä puoluehallituksen valinta Helsingissä.

Aiemmin olemme jo jakaneet Kankaanpäässä joka kotiin paikallisen 8-sivuisen vaaliohjelmamme yhdessä säännöllisesti jo vuosikausia jakamamme Perussuomalainen-lehden mukana. Nyt olemme valmistaneet kuusisivuisen haitarimallisen ehdokasbrosyyrin, jonka toisella puolen koko aukeaman täyttävät 42 ehdokkaamme kuvat, numerot ja tunnuslauseet. Toisella puolen on sitten vaalikauden kuluessa  10 hengen valtuustoryhmäksi nousseen porukkamme aikaansaannoksia ja tekemiämme aloitteita. Vaikka itse sanomme, olemme olleet ylivoimaisesti aloitteellisimpia ja myös vaikuttaneet kaupunkimme talouden vakauttamiseen käyttötalousbudjetin osalta.

Vaalijulisteiden teko on myös Satakunnan osalta Kankaanpään Painopalvelussa. Ja siellä on monia henkilökohtaisia vaalimainoksia tekeillä, käyntikortteja ja brosyyrejä. Teetättipä  ehdokkaamme Unto Vuorinen muovisen monimetrisen julisteen, jonka pystyttää omalle tontilleen Kankaanpään sisääntulotein varteen. Varmasti näkyvä mainos ja herättää huomiota hyvällä paikalla.

Pitäisi kai jotain omaakin vaalikampaanjaa kehitellä yhteisten asioiden  ja monien tilaisuuksiemme ohella. Huomenna toripäivillä on taas vaalitoimistossamme kahvitarjoilu. Viimisille torstaitoripäiville ennen vaaleja saimme tänään vahvistuksen kansanedustaja, puolueen varapuheenjohtajakandidaatti Arja Juvosen tulosta.

Ei kommentteja: