perjantai 7. huhtikuuta 2017

Jytkyä pukkaa

    Päivän Satakunnan Kansassa Juha Ståhle käsittelee jokaista Satakunnan kuntaa tuoden muutaman näkökohdan arjen asioihin.

    "Kankaanpäässä arvostetaan, että harrastusmahdollisuudet ovat hyvät. Nyt niitä pitää ruveta myös käyttämään. Liikunta lisää terveyttä, laskee sairastuvuusindeksiä ja kuristaa sote-menoja. Yhä juokseva rovasti Anssi Joutsenlahti saa johtaa joukkoja edestä."

    Yleisradio julkaisi perjantaina verkkosivuillaan ennakkoanalyysin sunnuntaina pidettävistä kuntavaaleista. Analyysin mukaan perussuomalaiset tuskin...
    kankaanpaanseutu.fi

    Kommentit
    Tapio Läufer Toivotan parasta menestystä!!
    Veikko Nironen Toivotaan jytkyä
    Anssi Joutsenlahti Näkymät ovat todella mitä parhaat, mutta kyllä töitäkin on tehty koko nelivuotiskausi ja myös valtava vaalikamppailu, ainakin viisitoista eri tilaisuutta, kahvia, kotipullaa, grillimakkaraa on jaettu ja nyt vielä viimeisenä lauantaina näet tästä alta vaalihuipennuksemme. Mukana tämän kevään viides kansanedustajavieraamme Kike Elomaa. Myös perussuomalainen-lehteä on jaettu vuosikaudet lähes joka talouteen, samoin vaaliohjelmamme ja ehdokkaiden yhteysbrosyyri. Ja koko sivun ilmoitukset paikallislehdessä. Ja ylivoimaisesti suurin ehdokasmääräkin jotain kertoo. Lisäksi 42 ehdokastamme ovat olleet ahkeria liikekannalla olijoita niin tilaisuuksissamme kuin muutenkin.

Ei kommentteja: