perjantai 19. toukokuuta 2017

Taas selvitty urakoista

Hektistä on ollut, kun tähän päivään mennessä sain kaikki urakat tehtyä, jopa viisi lyhyehköä perunariviäkin istutettua. 21 km valtatie 23 Kankaanpään liikenneympyrästä Parkanon rajalle tuli valmiiksi roskien putsaamisesta, tosin uusiakin on jo heitelty ja niitäkin oon jonkin verran keräillyt.
Urakka alkoi toukokuun 3. päivänä heti kun aurakepit saatiin pois yli 60 km matkalta, osa oli silloin vielä aika lujassa eli eivät kaikki olleet ihan sulaneet. Räntäsateet ja maan lumipeitekin haittasi esimerkiksi viikolla 19 maanantaina ja tiistaina 8.ja 9. päivä.

Ja kaikki kokousrumpan välissä. On ollut kolme kaupunginhallitusta, kaupunginvaltuusto, kirkkovaltuusto, puoluehallitus Helsingissä, yksi yhtiökokous ja neljä sotaveteraanin syntymäpäivää, viimeksi tänään 96-vuotiaan vielä hyvin pirteän veteraanin kodissa. Messu Jämijärvellä, äitienpäiväjuhla Isojoella, kevätkauden viimeiset siioninvirsiseurat Porissa ja  kahdet hautaan siunaamiset toimituskeskusteluineen.

Mutta ei tämä tähän lopu. Lauantaina ollaan jo uusissa riennoissa Tampereella Israelin Ystävien vuosikouksen puheenjohtajana, sunnuntaina puheenvuoro kaatuneiden muistopäivän seppeleenlaskutilaisuudessa sankarihaudoilla, maanantaina sotainvalidien piirihallitus Porissa, tiistaina kuntapäivä Porissa, keskiviikkona parikin tilaisuutta, Helatorstai on vapaa. Lauantaina on siunaus ja syntymäpäivät, sunnuntaina Peräseinäjoen Kalajärven toimintakeskuksen musiikkijuhlilla puheenvuoro jne. Kunhan vaan voimia ja kuntoa riittää eikä onneksi sairauksetkaan ole iskeneen miesmuistiin!

Ja kesäkuun puolella heti alussa on tiedossa ministeri puolueen puheenjohtajaehdokas Sampo Terhon vierailu Satakunnassa, jo pari hautaustakin ja Jyväskylän puoluekokous, Sotainvalidien liittokokous Helsingissä sekä sokerina pohjalla entisten kansanedustajien kesäkokoontuminen Kemijärvellä kunnan kutsumina 13. päivä, valitettavasti samana päivänä täytyy jäädä pois Satakunnan veteraanien kirkkopäivästä Eurassa.

Ei kommentteja: